HALJINA OTKRILA

Elin i Ivica Kostelić: Stiže druga beba!

16.03.2016 u 14:22

Bionic
Reading

Na svečanom domjenku povodom obilježavanja 70 godina British Councila u Hrvatskoj, kojem je prisustvovao i britanski princ Charles, uzvanici su bili i obitelj Kostelić, Janica i Ivica sa suprugom Elin. Za nju posebno krojena haljina Ivana Alduka i zaobljen trbuščić otkrili su kako par čeka drugo dijete. Elin i Ivica već imaju 15-mjesečnog sina Ivana

Naš najbolji skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga Elin, kako ekskluzivno doznajemo, čekaju drugo dijete. Lijepa Elin u petom je mjesecu trudnoće. Naime, sinoć na svečanom obilježavanju 70 godina British Councila među uzvanicima bili su i supružnici Ivica i Elin Kostelić, koja je za tu prigodu odabrala elegantnu crnu haljinu domaćeg dizajnera Ivana Alduka.

'Elin se odlučila za naš hit model u crnoj boji sa suza izrezom, prozirnim rukavima te zlatnim vezom oko vrata. Prikladne dužine, crna haljina idealna je za ovakva i slična događanja te izvrsno pristaje njezinoj svijetloj puti', mišljenja je Alduk, dodavši da je haljina posebna zbog još jednog razloga - gledajući lijepu sportašicu, nemoguće je ne primijetiti zaobljen trbuščić koji je otkrio sinoć da će Kostelići dobiti još jednu malu prinovu.


Ivica uz suprugu Elin i sestru Janicu

Ivica i islandska skijašica Elin vjenčali su se u svibnju 2014., a sin Ivan rođen je 30. listopada iste godine.