'MOJ NAJLJEPŠI POKLON'

Bivši suprug Nevene Rendeli čeka dijete s misicom

08.03.2016 u 14:49

Bionic
Reading

Na današnjem otvaranju novog dućana FOCH u centru Zagreba bivša Miss Hrvatske 24-godišnja Antonija Gogić otkrila je kako s dečkom Marijanom Bračuljem čeka svoje prvo dijete. Antonija je u petom mjesecu trudnoće koja je za nju 'najljepši poklon za Dan žena'

U rujnu 2015. Marijan Bračulj i HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli razveli su se nakon skoro sedam godina braka, a ni dva mjeseca nakon rastave doznalo se kako je Marijan u vezi s bivšom Miss Hrvatske, deset godina mlađom Antonijom Gogić.

Četiri mjeseca nakon što su zajedno izašli u javnost lijepa Zagrepčanka i Marijan danas čekaju svoje prvo dijete. Sretnu vijest otkrila je buduća mama na današnjem otvaranju dućana FOCH.

'U petom sam mjesecu trudnoće i to je moj najljepši poklon za Dan žena. Jako se veselim majčinstvu i bebi. Prva tri mjeseca bila su problematična i teška, ali sad se puno bolje osjećam. Nije važno hoće li biti dečko ili curica, samo da je zdravo. Kod drugog djeteta ćemo tek vidjeti hoće li mi biti svejedno', rekla je Antonija ekskluzivno za tportal, ne želeći otkriti kako je njezin odabranik reagirao na sretnu vijest.

Antonija i Marijan svoje prve zajedničke fotografije objavili su krajem prosinca s putovanja na Tajlandu. Na sličnoj egzotičnoj destinaciji Marijan i Nevena, koja je danas sretna u vezi sa snimateljem Makom Vejzovićem, prije sedam godina uplovili su u bračnu luku.


Nevena i Marijan u braku su bili sedam godina, a razveli su se u rujnu 2015.


Antonija Gogić i Marijan Bračulj samo tri mjeseca nakon njegova razvoda uživali su na Tajlandu

Na današnji dan prije točno godinu dana okrunjena sam kao miss Hrvatske. Moja godina je bila nevjerojatna. Trenuci koje...

Posted by Antonija Gogić on Friday, September 18, 2015