ŠUŠKANJA O KULTNOJ ULOZI

Otkriveno tko će biti novi James Bond?

07.03.2016 u 13:12

Bionic
Reading

Nakon što je Daniel Craig izjavio kako je zauvijek raskrstio s ulogom najpoznatijeg tajnog agenta Jamesa Bonda, svijet s nestrpljenjem iščekuje tko će ga naslijediti. Spominjala su se imena poput Michaela Fassbendera, Damiana Lewisa, Toma Hardyja, ali i prvog crnog Bonda, Idrisa Elbe. No posljednje glasine sve više spominju Toma Hiddlestona kao agenta 007

Tom Hiddleston, koji se proslavio kao Thorov negativac polubrat Loki, mogao bi postati novi tajni agent što bi svakako bila jedna od najznačajnijih uloga u karijeri. Za Sunday Times je izjavio kako je svjestan svih očekivanja publike vezanih uz ulogu, ali da je itekako spreman.

'Časopis Time napravio je anketu od 100 glumaca koji bi mogli glumiti Bonda, a među njima se našla i Angelina Jolie. Ali, da, svakako je jako lijepo biti uključen u tih stotinu glumaca, a i veliki sam fan serijala. Ako mi se pruži prilika, svakako ću biti spreman. Svjestan sam i fizičkih napora vezanih uz ulogu i nikako to ne bih shvatio olako', izjavio je Hiddleston.

Nakon deset godina što je bio James Bond, Daniel Craig zbog uloge u novoj američkoj seriji 'Purity', koja se snima po posljednjem istoimenom romanu jednog od najpopularnijih američkih pisaca današnjice Jonathana Franzena, odustao je od svog najunosnijeg filmskog angažmana i tako rekao zbogom agentu 007. Dostojna zamjena još se traži, a hoće li to zaista biti Hiddleston, pokazat će vrijeme.