JENNIFER LOPEZ

'Većina mojih muškaraca su bili krivi izbor'

27.02.2016 u 10:51

Bionic
Reading

Jennifer Lopez (46) pjevačka i glumačka diva koja osvaja svojim talentom, ali i odličnim izgledom, za britanski Daily Mirror otkrila je dio svoje intime. Prekrasna Amerikanka koja je od svojih dvadesetih godina uvijek bila u ozbiljnim vezama, a iza sebe ima i tri braka, smatra kako je sama kriva za svoje životne odabire

Pjevačica i glumica vjeruje kako je s godinama često griješila u vezama. Od dugogodišnjih ljubavi s reperom P. Diddyjem i glumcem Benom Affleckom, pa sve do tri propala braka koja ima iza sebe.

'Ljudi s kojima sam bila bili su potpuno drugačiji od mene, a neki od njih i u potpunosti krivi izbor. Vjerojatno većina njih. Ali na kraju dana počinješ učiti i prolaziš kroz vezu korak po korak, shvaćajući funkcionira li nešto ili ne. Mislim da je to jednostavno - odrastanje', izjavila je Lopez.

Iskustvo je to koje su joj donijele brojne ljubavne veze i čak tri braka. Posljednji je bio s pjevačem Marcom Anthonyjem iz kojeg ima sedmogodišnje blizance, Emmu i Maxa. Vjenčali su se u lipnju 2004. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je raskinula s Affleckom. Njihovi problemi počeli su upravo kad su postali roditelji. Jennifer se nakon poroda željela vratiti u Hollywood i nastaviti glumačku karijeru te se zbog toga namjeravala preseliti u njihovu kuću u Malibuu, ali Marc nije želio napustiti New York. Službeno su se razveli 2014. godine, ali i dalje su u odličnim odnosima, prvenstveno zbog djece.


S bivšim suprugom Marcom Anthoynjem ima blizance

Lopez je prvi brak provela s konobarom Ojanijem Noom, a rastali su se 1998. godine nakon samo 11 mjeseci bračnog života. Tri godine kasnije, Jennifer se udala za koreografa Chrisa Judda, a brak je trajao samo deset mjeseci. Nakon toga je svojom burnom ljubavnom vezom s glumcem Benom Affleckom punila novinske stupce, ali iako ju je markantni glumac zaprosio, nikada nisu stali pred oltar. Lopez je već više od četiri godine u vezi s plesačem i glumcem Casperom Smartom, a otkrila je namjerava li se ponovno udavati.


Više od četiri godine je u sretnoj vezi s Casperom Smartom

'Ništa u mom životu nije nemoguće. Sve i svašta se može dogoditi, ali ne mislim da je to najbitnije. Kada dođeš u određene godine, shvaćaš kako je sve što trebaš sreća koju pronalaziš u sebi. Mislim da me je to saznanje i promijenilo', zaključila je Lopez.