ROĐENDAN BLIZANACA

Najdraže slavlje ponosne mame Jennifer Lopez

23.02.2016 u 19:53

Bionic
Reading

Blizanci slavne glumice i pjevačice jučer su proslavili svoj 8. rođendan, a mama J.Lo priznala je zašto najviše voli biti - mama

'Sretan rođendan svjetlima mog života. Donijeli ste mi sreću i veselje otkad ste došli na svijet. Toliko sam ponosna što izrastate u divna mala bića puna ljubavi i suosjećanja', napisala je Lopez ispod slavljeničke fotografije s djecom, sinom Maxom i kćeri Emme. Jennifer je blizance dobila u braku s glazbenikom Marcom Anthonyjem s kojim je provela deset godina, a rastala se 2011. Razvod je finaliziran tek tri godine poslije.

U dokumentarcu za HBO priznala je da je razvod za nju bio najbolnije i najtraumatičnije životno iskustvo. 'Jedva sam izdržala tu bol, mislila sam da ću umrijeti. Htjela sam svoju obitelj održati na okupu, ali nisam uspjela. Taj poraz teško sam podnijela, ponajprije zbog djece', rekla je.

Lopez je trenutno u vezi s Casperom Smartom, dok se njezin bivši suprug prije dvije godine ponovo oženio za model Shannon de Limu, ljepoticu  porijeklom iz Venezuele. 

Valentines

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on