ZARUKE U JAPANU

Udaje se Ella Dvornik!

20.02.2016 u 12:30

Bionic
Reading

Japan je Ellino odredište iz snova, a nakon što ju je dečko Charles Pierce ondje i zaprosio, ne sumnjamo da će joj ostati u najljepšem sjećanju. Vijest o zarukama s javnosti je podijelio upravo Pierce na svom profilu na Instagramu uz romantičan status posvećen svojoj zaručnici

'Ovdje sam u svježe prevedenom snu i smatram da je u redu da nešto i kažem. Za one koji nisu još pogodili, ja sam najsretnija osoba na svijetu, jer je najdivnija Ella Dvornik pristala na moju prošnju za brak. Znao sam od prvog trenutka kada sam je upoznao da ću zauvijek biti s njom. Sva goth, ali nevjerojatno lijepa sa sjajnom dušom. Slika koja je opečaćena u mom umu, srcu i duši zauvijek. 14. veljače stvarno je izlizan, ali to je datum koji obilježava dvije godine naše veze', napisao je Pierce.


Kći Dine Dvornika već je dvije godine u sretnoj vezi s uspješnim britanskim marketinškim stručnjakom, a očigledno je kako će vezu okruniti i brakom. Zbog prirode Pierceova posla, putuju diljem svijeta, a Ella svoje fanove svakodnevno informira o svojim novostima putem društvenih mreža.

Diplomirani arhitekt i marketinški stručnjak od Elle je stariji 13 godina, no ta ih razlika u godinama očito je više spojila nego razdvojila. Samozatajni Charles uspješan je poslovni čovjek u Londonu, direktor i osnivač kompanije Adfrap Media koja se već osam godina bavi marketingom mobilnih uređaja i ima partnere diljem svijeta.

Wake up!!! Its time to head back to tokyo my beautiful morning misses ))) Bye bye Fuji....

A photo posted by Charles Pearce (@charles_pearce) on