GODINA TUGE

Frane Perišin: Napokon smijem vidjeti sina Andriju!

18.02.2016 u 11:33

Bionic
Reading

Kad je prije mjesec dana statusom na društvenoj mreži uzburkao javnost, glumac Frane Perišin imao je samo jednu želju – ponovno stupiti u kontakt s trogodišnjim sinčićem Andrijom. Ekskluzivno za tportal otkriva da će nakon nešto više od godinu dana uskoro ponovno vidjeti sina, a objašnjava i osobne razloge koji su ga nagnali da objavi sporni status na Facebooku te zamjera li mu nekadašnja partnerica Marta Žegura što je javnosti otkrio neke obiteljske tajne

Frane Perišin, zvijezda serija 'Larin izbor' i 'Zora dubrovačka', početkom siječnja ove godine na Facebooku je obznanio da jedanaest mjeseci nije vidio sina kojeg je dobio u vezi s bivšom voditeljicom Martom Žegurom. No u istom statusu iznio je i neke detalje iz privatnog obiteljskog života Marte Žegure, što se njoj baš i nije svidjelo.

Mjesec i pol dana od Franina statusa koji je izazvao veliko zanimanje javnosti, glumac samo za tportal otkriva da će uskoro napokon vidjeti sina.

'Marta i ja dobili smo poziv od Centra za socijalnu skrb kako bismo se dogovorili oko planiranja mojih posjeta sinu. Drago mi je što su nadležne službe napokon reagirale i omogućile mi da nakon toliko mjeseci mogu vidjeti svoje dijete. Naš bi se susret trebao dogoditi u idućih tjedan dana', ističe Frane, sretan zbog novonastale situacije.


Frane i Marta u doba najveće sreće dok je ona bila trudna s Andrijom

Ne kaje se, kaže, zbog objavljenog statusa na Facebooku. 'Nije mi žao što sam to napravio. Stariji sam od Marte i radilo se o pravom trenutku da to napravim. Sve sam to uradio iz samo jednog razloga – da zaštitim svog potomka koji nosi moje prezime i ne želeći nauditi njegovoj majci. Naravno da Marti nije bilo ugodno što sam njezinu intimu plasirao u javnost, no ako njezina osobna trauma ugrožava jedno nevino i nejako biće, kao otac sam naprosto morao reagirati i učiniti ono što je potrebno', govori glumac.

Fokus njegova života sada je usmjeren samo na malenog Andriju, a s Martom nastoji biti u korektnim odnosima. 'Zahladili smo naše odnose, ali ajmo kazati da smo trenutno u jednoj sferi smiraja. Dovoljno smo odgovorni i znamo što je na kocki. U ovoj priči nitko od nas nije negativac i nastojimo biti u dobrim odnosima, nikako ne želimo biti neprijatelji. Dali smo vremena jedan drugome da promislimo kako i što dalje', zaključuje Perišin.

Za njegovu vezu s Martom saznalo se u travnju 2012., a iako su se trebali vjenčati, pred oltar nisu nikad otišli. Prekinuli su tijekom 2013. naglašavajući kako su ostali u prijateljskim odnosima. Iz dugogodišnjeg braka s bivšom suprugom Stanom glumac ima dvoje odrasle djece, Antu i Anu, za koje često ističe kako su uz malog Andriju najvažnija bića u njegovu životu.


Glumac se proslavio ulogom u seriji 'Larin izbor' koja je iznjedrila i Zadranku Doris Pinčić