SPLITSKA VEZA

Zašto je Nataša Janjić toliko ozbiljna?

14.02.2016 u 19:43

Bionic
Reading

Lijepa glumica jučer se zabavljala u Pepermintu u društvu Nevene Rendeli i Luke Nižetića, a premda uvijek dobro raspoložena, Nataša je tijekom noći, u kojoj se slavila ljubav, uglavnom bila – ozbiljna. Za to je vrijeme njezin dečko bio u Londonu gdje već neko vrijeme marljivo gradi profesionalnu karijeru


U subotu je u Pepermintu bilo iznimno veselo. Oproštajnom partyju, jer klub se nakon pet godina seli u susjedstvo, na novu adresu, bili su nazočni svi oni koji su željeli iskoristiti posljednju priliku pred zatvarnje, prisjetiti se nezaboravnih tuluma, ali proslaviti i Valentinovo.

Zaljubljena spisateljica Milana Vlaović stigla je u društvu dečka Borisa Kovačeka, direktora agencije Pepermint, a svoje prvo zajedničko Valentinovo par je proslavio uz odličnu muziku. Među poznatim licima viđena je glumica Kristina Krepela, televizijska voditeljica Nevena Rendeli, a u Pepermintu se zabavljala i glumica Nataša Janjić.

#pepermintzivivjecno #jaotvorilajazatvorila @nanulananula ????????

Fotografiju objavljuje Nevena (@nevenarendeli)


Praznik ljubavi Nataša i njezin dečko Marko Kisić, zagrebački ginekolog, proveli su odvojeno jer je on, kako doznajemo, već dulje vrijeme u Londonu gdje gradi profesionalnu karijeru pa je to, navodno, razlog što par već neko vrijeme nije skupa viđen na zagrebačkim ulicama ili nekom društvenom događaju.
Crvenokosoj glumici osmijeh na licu nije izmamio ni susret s glazbenikom Lukom Nižetićem, starim prijateljem iz rodnog Splita.