ČEKAJ ME

Ornela Vištica progovorila o ljubavi kroz pjesmu

14.02.2016 u 15:00

Bionic
Reading

Glumica Ornela Vištica povodom Dana zaljubljenih objavila je svoju interpretaciju jedne od najljepših ljubavnih pjesama 'Čekaj me' koju je napisao ruski pisac Konstantin Simonov i posvetio čuvenoj ruskoj glumici Valentini Serovoj, koju je volio i o kojoj je godinama maštao.

Recitiranjem stihova jedne od najljepših ljubavnih pjesama prošlog stoljeća 'Čekaj me', akademska glumica Ornela Vištica odala je počast ljubavi povodom praznika koji se obilježava u cijelom svijetu.
'Za sve vas koji ste bili voljeni, koji ste nekada negdje nekoga voljeli, Za sve vas koji sada volite i vas koje to tek čeka... Ljubav. Vjerujem, da nas spaja i čini istima. Sretan vam nadolazeći Dan zaljubljenih! Od srca❤!' napisala je u svojoj posveti lijepa glumica.

Poslušajte Ornelinu interpretaciju pjesme:


Pjesmu je napisao veliki ruski pisac Konstantin Simonov, koji je stihove zabilježio u jeku rata, siguran da se neće vratiti kući. Posvećena je čuvenoj ruskoj glumici Valentini Serovoj, koju je volio i o kojoj je godinama maštao.
Uvjeren da se živ neće vratiti kući, Konstantin je svojoj ljubavi posvetio stihove u kojima progovara o ljubav koja ne poznaje vrijeme i koja je veća čak i od smrti.
Njegova ljubavna priča ipak je imala sretan kraj jer se čuveni pjesnik iz ratnog vihora kući vratio živ, a s ruskom ljepoticom vjenčao se 1943. godine.

Najpoznatija interpretacija pjesme 'Čekaj me' bila je svakako ona koju je svojim glasom svojedobno upotpunio Rade Šerbedžija.