MLAĐE JE SLAĐE

Kad je on stariji bar dva desetljeća

14.02.2016 u 11:07

Bionic
Reading

Ljubav ne pita za godine, a to pokazuju i brojni slavni parovi. Najčešće se radi o slučaju da je muškarac stariji od žene, a nerijetko je razlika u godinama i veća od dva desetljeća. Da je mlađe zaista slađe, dokazuju primjeri pjevača Borisa Novkovića, producenta Joška Lokasa, glumca Frane Lasića, ali i Micka Jaggera, frontmena Rolling Stonesa koji je svoje srce darovao čak 44 godina mlađoj balerini, i njegove bivše supruge Jerry Hall koju je osvojio 25 godina stariji Rupert Murdoch

S domaće glazbene scene nedavno je stigla vijest o novoj ljubavi Borisa Novkovića (47). Pjevač i kantautor je nakon prekida trogodišnje veze sa slikaricom Ivom Višošević, ljubavnu sreću pronašao s 19 godina mlađom politologinjom Ines Katić iz Zadra, s kojom je u vezi malo više od tri mjeseca.


Borisa Novkovića osvojila je 19 godina mlađa Ines Katić

Ljubavna iskra je nastala zahvaljujući Inesinoj aktivnosti u kampanji 'Govor mržnje ozbiljna je stvar', a komunikacija preko interneta ubrzo je prerasla u ljubavnu vezu. Novković iza sebe ima osmogodišnji brak s Lucijom, u kojem su dobili dva sina Nou i Bona. Glazbenik se prije tri i pol godine zaljubio u slikaricu Ivu Višošević zbog koje je ostavio suprugu, a svoju sreću čini se da je pronašao s ovom lijepom mladom politologinjom.

❤️...Sve moje u tebi stanuje...❤️ #instalove #mylove #home #pure #love #happiness #myworld #lovehim #sundayfunday

A photo posted by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on


Televizijski producent Joško Lokas (43) pao je pod čarima ljepotice iz Trogira, bivše Miss turizma Katarine Jelene Kape (22). Samo godinu dana nakon razvoda od glumice Nataše Janjić, Lokas se sretno zaljubio u manekenku koja je medicinska sestra po profesiji. Svoju sreću nerijetko Jelena dijeli na društvenim mrežama, a nedavno je izjavila i kako se par uvježbava za brak. Trenutno imaju vezu koja se odvija na dvije lokacije, s obzirom na Lokasove poslovne obaveze u Beogradu, ali Jelena smatra da je njihova ljubav jača od svega. Producentu je veza s Jelenom prva otkad se 2014. razveo od glumice Nataše Janjić, a iza sebe ima i brak s novinarkom Ivanom Silom, s kojom je dobio troje djece, kći Nou te sinove Tomu i Jakova.


Glumac Frano Lasić uplovio je u četvrti brak s trideset godina mlađom Milenom Matić

Poznati glumac i šarmer Frano Lasić (61) prošle je godine uplovio u četvrti brak i to s trideset godina mlađom modnom stilisticom Milenom Matić iz Beograda. Dubrovčanina je Milena osvojila prije tri godine, a nedugo nakon toga je u Beogradu otvorio i noćni klub. Lasić smatra kako je za dobar brak najbitnije imati puno ljubavi, puno razumijevanja i poštovanja. Iz prošlih brakova ima troje djece. Sina Janka (33) dobio je s prvom suprugom Majom Nikšić. Potom se oženio s Ljiljanom iz Beograda i već nakon 21 dan razveo. Kći Linu (19) i sina Luku (17) dobio je u braku s trećom suprugom Živom Stupnik, a prošle godine je postao i djed!


Glazbenik Miro Ungar osvojio je srce 42 godine mlađe Sare Stanković

Na domaćoj sceni ipak najveću razliku, i to čak više od 40 godina, imaju pjevač Miro Ungar (78) i njegova supruga Sara Stanković (36). Vjenčali su se prije četiri godine na tajnoj ceremoniji na Havajima i iskonski uživaju u svojoj bračnoj sreći. Sara je Ungarova četvrta žena, a jedna od bivših supruga bila mu je i pjevačica Tereza Kesovija.


Richard Gere je izgubio glavu za 33 godine mlađom Alejandrom Silvom

Od stranih zavodnika, svakako je na prvom mjestu glumac Richard Gere (66) koji je izgubio glavu za 33 godine mlađom Španjolkom, Alejandrom Silvom (33). U vezi su skoro dvije godine, a vrijeme vole provoditi na luksuznim putovanjima i u meditaciji koju Gere prakticira. Lijepa plavuša osvojila ga je na prvi pogled, a nakon razvoda od Carey Lowell, s kojom je bio u braku 11 godina, pronašao je svoju sreću i mir kojem toliko u budizmu teži.


Melanie Hamrick i 44 godine stariji Mick Jagger i dalje skrivaju svoju vezu

Neumorni roker Mick Jagger (72) poznat je po svom bogatom ljubavnom životu. Frontmen Rolling Stonesa svoje je srce darovao čak 44 godina mlađoj balerini Melanie Hamrick. Vremešna rock legenda i krhka balerina upoznali su se u ožujku 2014. godine, a Mick je u njoj pronašao utjehu nakon samoubojstva bivše djevojke L'Wren Scott. Vezu nisu javno obznanili, ali ih paparazzi često uhvate u trenucima uživanja.


Jerry Hall zaručila se za 25 godina starijeg Ruperta Murdocha

Mickova bivša supruga, britanski model Jerry Hall (59) također je još jednom pala pod čari starijeg muškarca, a riječ je medijskom mogulu i multimilijarderu Rupertu Murdochu koji je od Hall stariji čak 25 godina. Par je obznanio da su se zaručili krajem prošle godine, nakon samo 4 mjeseca ljubavne veze. Bit će to četvrti brak za 84-godišnjeg milijunaša koji se prije tri godine razveo od treće supruge, 38 godina mlađe Wendi Deng. Rođena Teksašanka Jerry Hall iza sebe ima brak s Mickom Jaggerom, s kojim je dobila četvero djece. Jerry i Mick zajedno su proveli više od dvadeset godina, a rastali su se 1999.


Johnny Depp je uplovio u drugi brak s 23 godine mlađom Amber Heard

Slavni holivudski glumac i ljubimac ženske publike Johnny Depp vjenčao se sa svojom 23 godine mlađom djevojkom Amber Heard nakon tri godine veze. Par se upoznao na snimanju filma 'Dnevnik ruma' 2010. i počeo izlaziti 2012. nakon što je Depp (52) prekinuo 14-godišnje partnerstvo s francuskom pjevačicom Vanessom Paradis, s kojom ima dvoje djece, djevojčicu Lily-Rose i sina Jacka. Zavodniku je ovo treći brak, dok je Amber prvi put uplovila u bračne vode. Deppova prva supruga bila je vizažistica Lori Anne Allison, a pjevačica Vanessa Paradis, s kojom je ostao u odličnim odnosima, druga.



Harrisona Forda i Calistu Flockhart dijeli dobna razlika od 22 godine

Američki glumački i bračni par Harrison Ford i Calista Flockhart također imaju veliku dobnu razliku od čak 22 godine. Glumac koji je svjetsku slavu stekao ulogama Indiane Jonesa i Hana Soloa, proslavio je 73. rođendan, a mlađahna 'Ally McBeal' 51 godinu. Par je zajedno od 2002. godine, pred oltar su stali tek 9 godina kasnije, a zajedno su posvojili sedmogodišnjeg dječaka Liama.


Michael Douglas i Catherine Zeta Jones u braku su više od 15 godina

Još jedan holivudski markantni glumac je osvojio srce mlađe ljepotice, a riječ je o Michaelu Douglasu (71) i Catherine Zeti Jones (46). Par je u braku već više od 15 godina, a čak 25 godina dobne razlike ne predstavlja im prepreku. Zajedno su uspjeli prebroditi i teške zdravstvene probleme s kojima se Michael borio, a Catherine ima i dijagnozu bipolarnog poremećaja. Uz međusobnu potporu i ljubav uspjeli su prebroditi probleme, a Michael je danas u izvrsnom zdravstvenom stanju. Par ima dvoje djece, sina Dylana (15) i kćer Carys (13).


Mary Kate Olsen udala se za 17 godina starijeg Oliviera Sarkozyja

I za kraj, veza koja je u jednu ruku najviše šokirala svijet, a to je između glumice i dizajnerice Mary Kate Olsen (28) koja je tri godine u sretnoj vezi s Olivierom Sarkozyjem (45), polubratom bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa. Par se vjenčao u studenom prošle godine, a svoju vezu pokušavaju držati što dalje od medija. Mary Kate je ovo prvi brak, dok je Olivieru drugi. Iz prvog braka s Charlotte Benard ima dvoje djece, Juliena (14) i Margot (11).