'RADIMO ONO ŠTO MISLIMO DA JE NAJBOLJE'

Ana Rucner i Vlado Kalember zajedno proslavili rođendan

13.02.2016 u 11:22

  • +24

Ana Rucner proslavila rođendan u hotelu DubleTree by Hilton

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Ana Rucner proslavila je 33. rođendan radno, na otvorenju Oxbo Wine Bara u zagrebačkom hotelu DoubleTree by Hilton, a osim brojnih poznatih imena koji su uživali u druženju pod svijećama i degustaciji poznatih hrvatskih vina, nastup naše poznate čelistice nisu propustili njezin devetogodišnji sin Darian i bivši suprug Vlado Kalember

Ana Rucner i Vlado Kalember rastali su u travnju 2014. nakon osam godina braka, ali su ostali u prijateljskim odnosima i zajednički se brinu o devetogodišnjem sinu Darianu. Bivši supružnici su lani zajedno nastupili na Etnofestu u Neumu i snimili duet 'Ljubio bih, ali nemam koga', a Vlado je Ani i dalje najveća podrška.

Njih dvoje lijep su i rijedak primjer bivših supružnika koji jedno drugom nesebično pružaju podršku.

'Ne znam jesmo li bolji ili gori od drugih jer o nama ne razmišljam nataj način. Mi samo radimo ono što mislimo da je najbolje i što osjećamoda bi trebalo. Ne znam formulu savršenog odnosa, ja samo živim svojživot najbolje što znam i ne priznajem dobru ili lošu stranu života.Postoji samo jedna, ona koju živim, a kakva će biti ovisi najviše omeni', rekao je Kalember.

U razgovoru za tportal Vlado je otkrio i da će Valentinovo Ana slaviti radno, ali i da će taj za mnoge najromantičniji dan u godini par provesti zajedno. Ana ga je, naime, zamolila da je vozi na nastup u Sarajevo.