NOVI RAT NA POMOLU?

Kanye izjavio da je on stvorio Taylor Swift

12.02.2016 u 18:05

Bionic
Reading

Kanye West (38) opet diže prašinu, a ovoga puta se ponovno obrušio na miljenicu Amerike, pjevačicu Taylor Swift (26). Naime, ovaj kontroverzni i vrlo samouvjereni reper izdao je novi album 'The Life of Pablo', a u pjesmi 'Famous' posvetio je Taylor nekoliko ne pretjerano prijateljskih rima

'Osjećam kao da se Taylor i ja još možemo poseksati. Zašto? Jer sam ja tu ku*vu učinio poznatom', odrepao je Kanye i izazvao bijes javnosti.

Taylor se nije osobno izjasnila, nego je preko glasnogovornika poručila da sama pjesma nosi strašno mizoginu poruku te da, iako Kanye tvrdi drugačije, ona nije dala dozvolu da je se spominje u takvom kontekstu.

FYI re Kanye/Taylor/"Famous" aka mom and dad broke up again

Fotografiju objavljuje joncaramanica (@joncaramanica)


'Kanye nije zvao za odobrenje, već je zamolio Taylor da objavi singl 'Famous' na svom profilu na Twitteru. Ona je to odbila i upozorila ga da nije pametno objavljivati pjesmu s tako snažnom mizoginom porukom. Taylor nikada nije bila upoznata s činjenicom da u tekstu stoji 'Učinio sam tu ku*vu slavnom'', izjavio je njezin glasnogovornik.

Kanye i Taylor već imaju sukoba iza sebe nakon što je reper 2009. mladoj pjevačici oteo MTV-jevu nagradu na pozornici. Sve zvijezde su stale na njezinu stranu, a problematični hip hoper je zbog svog čina na sebe navukao bijes. Ista stvar se ponavlja i danas, ali Kanye ne odustaje od svojeg stajališta i jasno ga izražava, naravno, putem Twittera.


Podršku pjevačici među prvima je pružio brat Austin, na Instagramu objavivši video u kojem baca Kanyeove tenisice u smeće, a na cijelu situaciju su se osvrnule i Gigi Hadid, Ruby Rose i brojni drugi. Ne sumnjamo da će ovaj medijski rat dobiti svoj nastavak, ali i dalje stoji činjenica da je Taylorin album s najnižom tiražom i dalje prodavaniji od najuspješnijeg Kanyeovog albuma.

Getting a head start on some spring cleaning. Here we go again.

Videozapis objavljuje Austin Swift (@austinkingsleyswift)