NAŠI SLAVNI PAROVI

'Nama ne treba Valentinovo da bi nas podsjetilo na ljubav'

12.02.2016 u 12:05

Bionic
Reading

Za neke naše poznate parove ovo će biti prvi zajednički praznik ljubavi, a što misle o Valentinovu i kako će ga proslaviti, pitali smo HTV-ovu urednicu i voditeljicu Nevenu Rendeli, koja je u sretnoj vezi sa snimateljem Makom Vejzovićem, te Jelenu Rozgu, koja će u nedjelju biti daleko od svog zaručnika, slavnog čelista Stjepana Hausera, koji je na američkoj turneji

Uz hrvatski politički kaos koji je posljednjih tjedana glavna tema javnosti ljubav nikako da dođe do izražaja. A sretnih ljubavnih parova uz sav blues hrvatske svakodnevice u našoj zemlji itekako ima. Nevena Rendeli nakon razvoda sretna je u vezi s Makom Vejzovićem, započetoj prošlog ljeta na Hvaru. Ipak, ma koliko zaljubljena bila, Valentinovo nije praznik koji Nevena slavi:

'Nisam jedna od onih koji poklanjaju pažnju tom danu, ni sama ne znam kako ću ga proslaviti. Najvjerojatnije trčeći', kaže Nevena. Na pitanje hoće li joj se pridružiti i njezin partner Mak u šali odgovara: 'Ma kakvi, ne može on pratiti moj tempo na stazi!', priznaje Nevena.


Nevena i Mak na otvorenju njegove izložbe u rujnu prošle godine 

Zaručnici Jelena Rozga i Stjepan Hauser u ljubavnoj izmaglici žive od prošlog kolovoza, a na Valentinovo će ih nažalost dijeliti ocean jer je Stjepan trenutno na turneji u SAD-u.

'Valentinovo ćemo dočekati odvojeno jer je Stjepan na turneji u Americi. No taj dan ćemo se voljeti putem Skypea, a zaljubljenima ne treba Valentinovo da bi ih podsjetilo koliko se vole - mi svaki dan to jedno drugome kažemo', rekla je Jelena za tportal.


Nama je svaki dan Valentinovo, poručuje Jelena Rozga

Iako o svojoj vezi nikad nisu rekli ni riječ za javnost, svoj ljubavni sklad našli su glumica Nina Violić i beogradski glumac Milan Marić. U vezi su od početka 2015., a njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti bilo je u travnju prošle godine na premijeri Nininog kratkog dokumentarnog  filma 'Odvajanje'.

Kako je glumica trenutno zauzeta europskom turnejom s kazališnom predstavom 'Evanđelje' talijanskog redatelja Pipa Delbona, svoje posljednje zajedničke trenutke daleko od zagrebačke gužve imali su u siječnju na Mljetu i u Dubrovniku. Uvijek nekonvencionalna Nina na priču o Valentinovu zasigurno bi odmahnula rukom, no sreću koju je pronašla s intrigantnim Milanom zasigurno ne bi demantirala. Devetnaest godina razlike je u Nininom slučaju sasvim banalna prepreka za ljubav. 


Sasvim posebna ljubavna priča - Nina Violić i Milan Marić

Ljubavna priča Anite Dujić i Ivana Hercega protekle godine nije prošla nezapaženo ponajviše jer je njihovoj vezi prethodio Anitin razvod od Ivana Veljače, s kojim je bila u braku tek godinu dana. Manekenka i glumac svoju ljubavnu harmoniju komentiraju redovito bez tona, samo zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama, a svakim danom ih je sve više. Prvo Valentinovo ovo će biti i za splitsku glumicu Lanu Barić i povjesničara Dragana Markovinu, a u vezi su od ovog ljeta.


Za ljubav treba imati dušu, poručuju Dragan i Lana, a zajedno su od prošlog ljeta

'Nova ljubav čini me sretnom ženom', jedini je bio Lanin komentar na tu temu, a da uistinu tako misli, svjedoči i njezin osmijeh pri svakom izlasku u javnost s Draganom.

Prvo Valentinovo u zagrljaju novog muškarca nakon 13 godina braka s Gavinom Roosdaleom, okončanog ovog ljeta zbog njegove nevjere, provest će američka pjevačica Gwen Stefani. Naime, Gwen je novu sreću našla s kolegom iz showa 'The Voice' Blakeom Sheltonom. 

Sudeći po fotografijama, posljednjih tjedana svoj dan zaljubljenih svaki dan imaju Katy Perry i Orlando Bloom u nedavno započetoj vezi. Ništa manje ljubavne sreće od njih nemaju Irina Shayk i Bradley Cooper, kojima će također ovo Valentinovo biti prvo zajedničko.


Ljubavne iskre Bradleyja i Irine prošlog ljeta u Italiji