MALI SLAVUJ

Pjevanje Marka Bošnjaka rasplakalo Bešlagića

12.02.2016 u 06:59

Bionic
Reading

Svi pričaju i pišu o Marku Bošnjaku, 11-godišnjem dječaku koji dolazi iz Prozora - Rame u Bosni i Hercegovini, a koji je svojim glasom i interpretacijama već osvojio cijelu regiju. Oduševio je i Enisa Bešlagića koji se fotografirao s njim te mu posvetio čak dva statusa na društvenim mrežama

'Malo čudo od emocije i duše... Marko Bošnjak je dijete koje svojim glasom čini ovaj svijet ljepšim', riječi su kojima je glumac na Instagramu opisao dječaka koji svojim vokalom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Na Facebooku je Enis svoje pratitelje pozvao da Marka pronađu na YouTubeu.
'Sam i bez ikakve škole i nikakvih uslova. Samo sluša muziku i ne zna ni sam zašto tako genijalno pjeva i ima jaku emociju. Neka ga sreća prati uvijek u životu i da bude uzor svoj djeci po najboljem. Ovako pristojan, odgojen i emotivan', napisao je Enis.

Iako Marko ima samo 11 godina, već pjeva kao odrasla osoba. Pjevanjem se bavi od pete godine, ne pohađa nikakvu glazbenu školu. Zbog svog izvanserijskog talenta i ljubavi prema pjevanju, dosad je sudjelovao na više festivala i ostvario odlične rezultate. Najveća želja mu je nastupiti na Dječjoj Euroviziji i predstavljati svoju zemlju. Njegov nastup u drugoj sezoni showa 'Pinkove zvjezdice' rasplakao je publiku i žiri, a nakon toga je osvojio publiku po cijeloj regiji.


Marko BošnjakAko niste poslušali do sada kako pjeva, pronađite ga na youtubeSam i bez ikakve škole i nikakvih...

Posted by Enis Bešlagić - oficijelna stranica on 8. veljača 2016

Pogledajte jednu od izvedbi talentiranog Marka Bošnjaka: