NOVI ZVJEZDANI PAR

Idris Elba i Naomi Campbell su u vezi?

11.02.2016 u 09:33

Bionic
Reading

Glumac Idris Elba (43) navodno je prekinuo vezu sa svojom dugogodišnjom partnericom Naiyanom Garth, a britanski Daily Mail javlja kako je uzrok prekida supermodel Naomi Campbell (45)

Markantni glumac koji se proslavio ulogom detektiva u britanskoj seriji 'Luther' i kandidat za prvog crnog Jamesa Bonda prekinuo je dugogodišnju vezu u kojoj je dobio dvogodišnjeg sina Winstona. Elba se navodno iselio iz zajedničkog stana, ali samo nekoliko ulica dalje kako bi mogao biti u stalnom kontaktu sa sinom. Prekid mnoge nije iznenadio s obzirom na to da je Elba u posljednje vrijeme dobio brojne nagrade za ulogu u filmu 'Beast of no nation', ali ni u jednoj nije zahvalio svojoj partnerici zbog podrške.

Tako ga je i na dodjeli Screen Actors Guild Awards pratila kći Isan (13), koju je dobio u braku s Kim Elbom. Elba iza sebe ima dva propala braka, a s Garth je prohodao početkom 2013. Nedugo nakon toga postali su roditelji malenog Winstona, ali svoju vezu nikada nisu ozakonili.


Elbu je na posljednjim dodjelama nagrada SAG pratila 13-godišnja kći Isan

Posljednjih dana Elba je viđen u društvu 'Crne pantere', supermodela Naomi Campbell, s kojom ga veže prijateljstvo koje traje nekoliko godina. Ipak, prema pisanju britanskih medija, prijateljstvo je preraslo u nešto više. Poznata manekenka je prije tri godine prekinula s ruskim multimilijarderom Vladislavom Doroninom, a nakon toga se nije izjašnjavala o novim ljubavnim pothvatima.