HRVATSKE LJEPOTICE

Helena Šopar uživa u društvu prekrasne Vanje Rupene

10.02.2016 u 20:41

Bionic
Reading

Jedna od naših najboljih manekenki koja gradi svoju karijeru izvan granica Hrvatske zasigurno je Helena Šopar (30), a na svojem zadnjem snimanju u Hamburgu našla se u društvu Vanje Rupene (38), manekenke i bivše misice koju nismo dugo imali prilike vidjeti

Helena se na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj pozira uz prekrasnu Vanju, a ispod fotografije je napisala:

'Hrvatska snaga! Tako je lijepo vidjeti Vanju na setu u Hamburgu.'

Vanja je očigledno bila usred priprema za modno snimanje, sa savršeno nanesenom šminkom i samo u kućnom ogrtaču, dok je Helena blistala kao i uvijek, ovoga puta u Burberryjevoj vesti zagasite zeleno-crne kombinacije boja.

Croatian power???????????? happy to see lovely Vanja on set in Hamburg?? Julija pobjegla si nam vec?? @julijanydal

A photo posted by Helena Sopar (@helenasopar) on


Vanja Rupena, koja se proslavila titulom misice i zavidnom manekenskom karijerom, zbog ljubavi se iz Hrvatske preselila u Italiju. Sa suprugom Raffaelom Francoisom je već preko 10 godina u skladnoj vezi, a imaju i trogodišnjeg sina Giovannina. Nakon odlaska iz Hrvatske lijepa 38-godišnja manekenka rijetko se pojavljivala u hrvatskim medijima, a svoju intimu čuva daleko od javnosti.

#family

A photo posted by Vanja Rupena (@vanjarupena) on


Istim principom se vodi i Helena Šopar te se zbog ljubavi s menadžerom Vjekom Zadrom preselila iz New Yorka u London. Par je u vezi više od dvije godine, a Helena idealno balansira s poslovnim obavezama i vremenom za uživanje u privatnim trenucima.