ROĐENDANSKO SLAVLJE

Tatjana Jurić: Bez crne, bijela ne bi vrijedila!

10.02.2016 u 10:41

Bionic
Reading

Još od sinoć, nakon što su kazaljke na satu pokazale da je prošla ponoć, Tatjani su počele pristizati rođendanske čestitke sa svih strana. Televizijska i radijska voditeljica svoj će 34. rođendan provesti radno, a otkrila nam je i što želi za svoje bližnje i sebe

'Tridesete su mi godine donijele određenu životnu zrelost, mir, samosvjesnost i odlučnost. A kažu da su tek četrdesete ženine najbolje godine. Ako su na tragu ovih, baš se veselim', kaže Tatjana, voditeljica kojoj su sjećanja na proslave rođendana u djetinjstvu još uvijek svježa i uvijek ih se rado sjeti.

'Koje su to pripreme bile! I to danima. Cijela rodbina na okupu, galama i gungula, baka radi tortu od oraha, mama od čokolade - bez toga nikako nije moglo! Još živo pamtim to dječje uzbuđenje! Ma u životu sve treba slaviti! Veseliti se dobrome, ali i ono loše na neki način treba obilježiti. Kako ono kažu, bez crne ni bijela ne bi vrijedila! Svaki mi je rođendan donio puno veselja i spontanih druženja, i to me uvijek najviše razveseli. Baš kao i neki dragi ljudi koji me se sjete i nazovu, pa se nakon sto godina pošteno izbrbljamo i nadoknadimo sve. Danas je to puno jednostavnije zahvaljujući društvenim mrežama', rekla nam je lijepa voditeljica HTV-a.


Život se mjeri onim malim trenucima. Ovo je jedan od njih. Mama. ??

Posted by Tatjana Jurić on Sunday, 7 February 2016


Rođendansko jutro proslavit će u svojoj šihti na Narodnom radiju, a uskoro će pripremiti i veliki tulum za svoje prijatelje. Kad su u pitanju rođendanske čestitke, Tatjana je skromna i ima samo jednu – zdravlje, mir i bezbrižnost za svoje bližnje i sebe.