BEOGRADSKI GLUMAC

Kapičićev uspjeh: Njujorška premijera s holivudskom elitom

10.02.2016 u 10:51

Bionic
Reading

Poznati beogradski glumac, kojeg je hrvatska publika upoznala u seriji 'Larin izbor', ušao je u Hollywood na velika vrata ulogom u filmskoj ekranizaciji Marvelovog stripa 'Deadpool'. Na njujorškoj premijeri 8. veljače prošetao se sa zaručnicom, zagrebačkom glumicom Ivanom Horvat, a među holivudskom svitom bio je i slavni glumac i glavni junak filma Ryan Reynolds sa suprugom

Da život u rukavu uvijek ima i pozitivna iznenađenja, uvjerio se u to i Stefan Kapičić. U ponedjeljak se na crvenom tepihu u New Yorku prošetao u društvu poznatih imena holivudske filmske industrije zahvaljujući ulozi Colosusa u filmu 'Deadpool', ekranizaciji Marvelovog stripa, čiji je i sam velik obožavatelj.

Kako je nedavno izjavio za srpske Večernje novosti, izabran je u velikoj konkurenciji, zahvaljujući 'dobroj audiciji, ali i spletu okolnosti i sretnom rasporedu zvijezda'.

'Audiciju sam snimio u pauzi između predstava 'Romeo i Julija' u Dubrovniku i 'Hasanaginice' u Tivtu. Poslije četvrtog kruga audicije poslali su mi kartu za Los Angeles. Jedan dan sam bio u avionu, drugi dan sam snimao, a treći se vratio u Tivat dva sata prije predstave', prisjeća se Kapičić. A kako je bilo surađivati s američkom filmskom zvijezdom Ryanom Reynoldsom?

'Radio sam s puno velikih glumaca i kod nas i u svijetu, a Reynolds je najbolji među njima. On je spontan, karizmatičan, neposredan i, prije svega, talentiran. Na tom mjestu je jer to zaslužuje. Mnogo mi je pomogao savjetima i sugestijama jer nam je zajednički cilj bio da film bude što bolji', ističe Kapičić, glumac koji posljednjih godina balansira između kazališne, filmske i televizijske karijere u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Americi...


Stefan s glumačkom ekipom filma Deadpool na premijeri u New Yorku

Good morning NYC. #Touchdown #Deadpool #stefankapicic

A photo posted by Stefan Kapicic (@stefankapicic) on

Repost from @nukethefridge Hanging out with #TimMiller, Director of #Deadpool - @stefankapicic

A photo posted by Stefan Kapicic (@stefankapicic) on