JE LI PRETJERALA?

Chrissy Teigen i u visokoj trudnoći pokazuje atribute

09.02.2016 u 18:00

Bionic
Reading

Manekenka Chrissy Teigen (30) dopratila je svog supruga, glazbenika Johna Legenda (36) na dodjelu Image Awardsa, a iako u visokom stupnju trudnoće, nije odoljela vrlo visokom prorezu na haljini

Chrissy učestalo na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije iz privatnog života, a često nailazi i na negativne reakcije javnosti. Ipak, uvijek je dosljedna svom stilu i bez imalo srama progovara o nesavršenostima na svom tijelu, ali i problemima koje donosi trudnoća. Stoga nimalo ne iznenađuje njezin odabir provokativnog stylinga s obzirom na to da je iznimno ponosna na svoje tijelo.

Tako je ovom prigodom odabrala elegantnu usku crnu haljinu koja je naglasila trudnički trbuščić, ali u prvi plan stavila je i noge zahvaljujući velikom prorezu na lijevoj strani kreacije. Cijeli look upotpunila je pletenicom i jačim make upom te glomaznim visećim naušnicama.

Lijepa manekenka tajlandskih korijena u vezi je s pjevačem Johnom Legendom od 2007., a u bračnu luku uplovili su 2013. Par iščekuje svoje prvo dijete, djevojčicu kojoj još nisu odabrali ime.