GLUMAČKI PAR

Rose Byrne i Bobby Cannavale postali roditelji

08.02.2016 u 19:34

Bionic
Reading

Australska glumica Rose Byrne (36) i njezin partner Bobby Cannavale (45) postali su roditelji prije tjedan dana. Glumački par zajedno je tri godine, a njihov dječak došao je na svijet 1. veljače

Cannavale, kojeg ćemo uskoro gledati u novoj televizijskoj seriji 'Vinyl', ponosnu vijest je podijelio u showu Stephena Colberta, otkrivši kako su sina nazvali Rocco. Iako su trudnoću pokušavali držati što dalje od očiju javnosti, na premijeri 'Vinyla' u siječnju Rose više nije mogla sakriti trbuščić.

Par je zajedno više od tri godine, a Cannavale ima sina Jakea (20) iz prvog braka s glumicom Jenny Lumet, od koje se razveo 2003.

Cannavale i Byrne od početka pokušavaju svoju vezu držati podalje od medija, a glumac je izjavio da su vrlo uzbuđeni zbog uloge roditelja.

'Oduševljeni smo, ali kao i svi drugi ljudi želimo podići svoju obitelj u miru i tišini. Privatnost nam je vrlo bitna, a oboje znamo da nas čekaju godine potpunog uzbuđenja u kojima želimo uživati.'

Rose je svjetsku slavu stekla ulogom u filmskom spektaklu 'Troja' i nastavila sa zapaženim glumačkim ulogama u filmovima 'Djeveruše', 'X-Men' i 'Susjedi iz pakla' dok se njezin partner proslavio televizijskim serijama 'Carstvo poroka' i 'Sestra Jackie', ali i izvrsnom ulogom u filmu 'Blue Jasmine' te akcijskom hitu 'Ant-Man'.