PRIZNANJE PRIJE ODLASKA

Opuštena Zrinka Cvitešić o posebnom trenutku u svom životu

08.02.2016 u 20:05

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica na koncertu Teatru s ljubavlju u zagrebačkom HNK-u zablistala je u tri različite haljine, a tu glazbeno-scensku večer nazvala je jednom do najljepših u svojoj glumačkoj karijeri

Osim pjesmom Zrinka Cvitešić jučer je zablistala i u modnim kreacijama od crne i bijele čipke s potpisom svoje prijateljice modne dizajnerice Matije Vuice. Za večer ljubavi nije izostala crvena haljina s potpisom Estare Culto.

Glazbena romantika Franka Sinatre, Andree Bocellija, Glorije Geynor i drugih u povodu skorog Valentinova i 120. obljetnice zagrebačkog HNK-a, otpjevana uz Nikšu Kušelja i Ivu Gamulina Giannija, nagrađivanoj glumici bila je jedna od posebnijih u karijeri.

'Najsretnija sam kad na sceni HNK-a stvaramo zajedno drama, balet i opera. Uza sve to imati iza sebe još i jazz orkestar HRT-a, hrpu bezobrazno talentiranih glazbenika, a ispred sebe takvu publiku kao sinoć, koja bi se mogla opisati u samo dvije riječi, srce i podrška... Lijepo je stvarati scensku čaroliju s dobrim ljudima i vrhunskim umjetnicima. Jedna od najljepših večeri na mojoj HNK-ovskoj sceni...', opisala je svoje impresije Zrinka za tportal.

Koncert je ujedno bio i najljepši mogući preludij za njezin nastup u New Yorku 22. veljače u East Villageu, kada će se prikupljati sredstva za novi film u nezavisnoj produkciji 'Lucky Accident Crash' koji se uskoro počinje snimati. Zrinkin odlazak u New York mogao bi se pretvoriti u dulji boravak ako njezin dečko Niko Kranjčar potpiše ugovor s nogometnim klubom New York Cosmos.


Zrinka uz Nikšu Kušelja i Ivu Gamulina Giannija


415375,414923,414167,409405