ZAKLADA IVANA HODAK

Jelena Perčin: 'Kad postoji dobra volja, sve se može'

08.02.2016 u 12:59

  • +11

Večer Zaklade Ivane Hodak

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Tradicionalno, osmo dosad humanitarno druženje Zaklade Ivana Hodak, osnovane u sjećanje na mladu tragično preminulu pravnicu koja bi u subotu navršila 34 godine, održano je u klubu Pepermint, a uz Ivanine roditelje, odvjetnika Zvonimira Hodaka i Ljerku Mintas Hodak, nazočni su bili i mnogi uglednici poput gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, članice Uprave EPH Ane Hanžeković sa sestrom Dorom, Zlatka Mateše, glumice Jelene Perčin, TV urednice i voditeljice Tončice Čeljuske, fotografkinje Mare Bratoš i brojnih drugih uzvanika i prijatelja

Zaklada Ivana Hodak od osnutka skrbi o mladim i talentiranim ljudima koji teže obrazovanju, ali zbog teške financijske situacije nisu u mogućnosti platiti fakultet.
Zaklada je dosad pomogla desecima studenata, a svojim su dolaskom rad Zaklade podržali brojni posjetitelji, Ivanina obitelj i prijatelji.

Jelena Perčin, akademska glumica i prijateljica Ivane Hodak, prisjetila se najdražih zajedničkih trenutaka s Ivanom, a koji joj i danas izmame osmijeh na lice.

'Teško je nešto izdvojiti, nas je vezalo dugogodišnje i veliko prijateljstvo. A posebice pamtim naša putovanja, od kojih posebno pamtim odlazak u New York. Za to smo putovanje dugo štedjele i pripremale se. To baš pamtim jer su to bila naša dva tjedna uživanja', započela je Jelena.

Iznimno je ponosna na cijelu Zakladu i odaziv javnosti jer smatra kako se treba u prvi plan staviti potrebitije i mlade ljude kojima se trebaju pružati mogućnosti za školovanje i dobru edukaciju.
'Sve ove godine trudimo se poduprijeti i pomoći mladim ljudima za bolju budućnost. Smatram da je to jedino što je bitno, da se pomogne i da nikada ne zaboravimo da oko nas ima ljudi kojima je to potrebno, a ako već možemo pomoći, suvišno je reći da i trebamo', osvrnula se na dobrotvornu notu Zaklade.


Glumica Jelena Perčin, članica Uprave EPH Ana Hanžeković i Ljerka Mintas Hodak

Lijepa je glumica od 1. listopada postala članica zagrebačkog HNK-a, a trenutačno još odrađuje predstave u Osijeku i snimanja televizijskih serija.

'S obzirom na to da još imam šest predstava na repertoaru u Osijeku, nekako sam već navikla na koordiniranje privatnog i poslovnog. Ali velika je istina u onoj uzrečici – kad postoji dobra volja, sve se može.'

Uz roditelje tragično preminule Ivane, Zvonimira Hodaka i LjerkuMintas Hodak, u Pepermintu su bili i članica Uprave EPH Ana Hanžekovićsa sestrom Dorom, Zlatko Mateša, glumica Jelena Perčin, gradonačelnikZagreba Milan Bandić, TV urednica i voditeljica Tončica Čeljuska,fotografkinja Mara Bratoš, odvjetnik Ljubo Pavasović sa suprugom Dinom Štern i brojni drugi uzvanici i prijatelji.

Milan Bandić i Ljerka Mintas Hodak



Dina Štern, Ljubo Pavasović Visković i Ljerka Mintas Hodak

Matej Grgić

Zlatko Mateša, Ljerka Mintas Hodak i Zvonimir Hodak


Ana Hanžeković i Tončica Čeljuska