GODINE SU SAMO BROJ

Evo kako Nada Abrus i Helen Mirren prkose godinama

08.02.2016 u 12:37

Bionic
Reading

Zategnutog lica i vitke figure, glumice Nada Abrus i Helen Mirren dokaz su da žene i u zrelim godinama mogu izgledati poželjno. Obje za svoj mladolik izgled zahvaljuju genetici, a svakako pomažu i uporno vježbanje, ali i zdrava prehrana

Nada Abrus je na svom profilu na Facebooku objavila fotografiju s indijske plaže u Goi snimljenu prije pet godina. Tada je brojila 59 godina. Ali i danas, s 64, izgleda jednako mladoliko.

'Ne sramim se svog tijela. Nikad se ne treba stidjeti godina i svog genetskog nasljeđa, nego samo svojih riječi i djela', kaže Nada. Prisjetila se anegdote kad ju je, dok je bila mlada glumica, u donjem rublju u garderobi zatekao književnik Miroslav Krleža.

'Zbunila sam se i ispričala što me vidio takvu, a on mi je rekao: 'Mala moja, ne brinite se, svi smo se rodili goli', ispričala je. Fotografiju iz Indije objavila je zbog simpatičnih indijskih pripadnika Sika koje zovu sveci-ratnici, koji su oslobođeni osjećaja poput požude, ega i pohlepe pa su je, kaže, gledali kao predmet, a na hrvatskim plažama nikad joj ne dobacuju i ne fućkaju za njom.

'Prošla su ta vremena kad su muškarci dobacivali ženama', smije se glumica, a svoj vitki izgled i zategnuto tijelo, osim dobroj genetici, zahvaljuje pravilnoj prehrani, vježbanju te pozitivnom životnom stavu.

Druga pak glumica, širom svijeta poznata Helen Mirren krajem srpnja je ugasila 70 svjećica na rođendanskoj torti, no unatoč tome i dalje plijeni pažnju svojim dobrim izgledom te se redovito nalazi na ljestvicama najpoželjnijih žena svijeta. Prošlog ljeta mamila je poglede i na havajskoj plaži u jednostavnom crvenom jednodijelnom kupaćem kostimu, dokazujući na vlastitom primjeru da su godine samo broj.

'Ne opterećujem se godinama jer znam kako ih nositi. Genetika, puno spavanja i smijeha, to je moja tajna', izjavila je svojevremeno glumačka diva.


Nada Abrus je boravila u Indiji 2011. godine


Helen Mirren je inspiracija brojnim ženama