FAŠNIK U LISINSKOM

Maja Šuput i Saša Lozar poput pčelice i mušketira

07.02.2016 u 14:52

Bionic
Reading

Ludi Fašnik i ove godine je parket Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski transformirao u prostor najveće plesne pustolovine. Za provjereno dobru zabavu ovog su se puta pobrinuli Maja Šuput i Saša Lozar

Za ovogodišnje karnevalsko ludilo koje je sinoć zavladalo Lisinskim, ovog puta bile zadužene zvijezde druge sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Kao crtani lik iz mladosti, Maja Šuput se sinoć pretvorila u pčelicu Maju, dok je Saša Lozar zasjao u ulozi mušketira.

Dvojac se pobrinuo da i ove godine ne manjka plesa i zabave u Koncertnoj dvorani Lisinski. Uz žonglere, trbušne plesačice, akrobate, gatare i ostale, Maja Šuput i Saša Lozar prisutnima su priuštili noć za pamćenje.

Fašničkom ludilu u Lisinskom nisu mogli odoljeti ni modni kritičar Neven Ciganović, kao i modni dvojac Boudoir. Dizajnerice Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević posebno su se potrudile za fašničku zabavu: Martina se pretvorila u plesačicu sambe nalik glumici Carmen Mirandi, a sestra Morana Saračević na jednu je noć postala Zlurada iz Disneyjeva filma 'Trnoružica' u kojem je ulogu zle vile tumačila Angelina Jolie.

Kako je sinoć izgledala fašnička zabava u Lisinskom i tko je imao najoriginalniju masku, saznajte u galeriji: