16 GODINA OD RASTAVE

Demi Moore i Bruce Willis ponovno skupa

06.02.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Nekoć su bili jedan od najboljih parova u Hollywoodu, no Demi Moore i Brucea Willisa ponovno ćemo vidjeti zajedno. Doduše, samo na filmskom platnu, a utjelovit će ljubavni par. Ovo će im biti drugi zajednički film nakon čak 25 godina

Dvije filmske zvijezde bi se prema pisanju njemačkog portala Purestars ponovno trebale naći u zajedničkom filmu u kojem će glumiti ljubavni par. Willis (60) i Moore (53) vjenčali su se 1987. i nedugo zatim postali jedan od najmoćnijih parova Hollywooda. Moore je stekla veliku popularnost filmovima 'Duh', 'Nekoliko dobrih ljudi' i 'Nemoralna ponuda' za vrijeme njihovog braka dok je Willis glumio u akcijskim filmovima 'Umri muški', 'Peti element', 'Pakleni šund' i brojnim drugim. Par je do sada zajedno glumio samo u jednom filmu, 'Mortal Thoughts' iz 1991.


Bruce i Demi su 1997. bili jedan od najmoćnijih parova Hollywooda

Par je u braku dobio tri kćeri, Rummer (27), Scout LaRue (24) i Tallulah Belle (22), udaljili su se 1998., a službeno su se rastali dvije godine kasnije.

Ipak, ostali su u izvrsnim odnosima, prvenstveno zbog djece, a Willis je bio velika potpora bivšoj supruzi nakon bolne rastave od Ashtona Kutchera (37) prije nepune tri godine. Willis je svoju sreću pronašao u braku s 25-godišnjom Emmom Heming, s kojom se vjenčao 2009. te dobio dvije kćerkice, Mabel (4) i Evelyn (2).


Bruce i Demi su s kćerima 2015. podržali Rummer u showu 'Ples sa zvijezdama'