SVI PUTOVI VODE U SAD

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar: Novi početak u New Yorku

04.02.2016 u 15:37

Bionic
Reading

Sudeći po poslovnim ponudama koje su im pristigle s drugog kontinenta, sve ukazuje na to da će svoje karijere Niko i Zrinka vrlo skoro nastaviti u SAD-u. Naime, Kranjčar je jučer bio na oglednom treningu u njujorškom nogometnom klubu NY Cosmos i, kako stvari stoje, korak je od potpisivanja ugovora s njima, a Zrinka je prihvatila ponudu za snimanje svog prvog filma u američkoj produkciji, čiji je redatelj Njujorčanin

Nakon Londona, u kojem su zajedno živjeli posljednje dvije godine, nova destinacija za Zrinku Cvitešić i Niku Kranjčara najvjerojatnije će biti - New York. Naime, zagrebačka glumica nedavno je prihvatila ponudu američkog redatelja i producenta HBO-a Christophera Pedittoa, u čijem će filmu 'Lucky Accident Crash' glumiti glavnu žensku ulogu. Povodom toga 22. veljače nastupa na koncertu u New Yorku, kojim se sakupljaju sredstva za snimanje filma u nezavisnoj produkciji. Prva uloga u američkom filmu odskočna joj je daska za karijeru u SAD-u, koju glumica dugo priželjkuje.

Sudeći po vijestima koje pak stižu od Nike iz Velike Jabuke, hrvatski nogometaš korak je od potpisivanja ugovora za tamošnji klub New York Cosmos, u kojem je trenutno na pripremama. U klub je došao na poziv direktora i trenera Giovannija Savaresea, a na Twitteru kluba već je objavljena vijest o Kranjčarovim pripremama u NY Cosmosu. 

Otkad je nedavno raskinuo ugovor s kijevskim Dinamom, nagađa se o tome gdje bi Niko Kranjčar mogao nastaviti karijeru, no malo tko je vjerovao da će to biti u SAD-u. Kako su se karte posložile, Niki i Zrinki SAD će zasigurno biti novi dom, što je za glumicu nakon uspjeha u Velikoj Britaniji najbolja moguća opcija.

Njezin novi projekt u Hrvatskoj je koncert u zagrebačkom HNK-u 'Teatru s ljubavlju', koji će se održati 7. veljače i na kojem će, povodom obilježavanja 120. godišnjice kazališne zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, zapjevati s tenorom Ivom Gamulinom Giannijem te glumcem i glazbenikom Nikšom Kušeljom.

Mark your calendars! Tickets are now available for A Balkan American Musical Celebration. MONDAY, FEB 22 at 6pm at...

Posted by Lucky Accident Crash on Wednesday, January 27, 2016