JELENA PAJIĆ

HTV-ova voditeljica otkriva kako je izgubila kilograme

05.02.2016 u 06:55

Bionic
Reading

Otkako je prije nešto više od godinu i pol dana stala pred kamere HTV-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', Jelena Pajić svojom je ugodnom pojavom, simpatičnošću i vrsnim obavljanjem posla osvojila gledatelje. Dobitnica Večernjakove ruže nikad nije krila da vodi borbu s kilogramima, no u posljednje vrijeme mnogi su gledatelji zamijetili njezinu vitku liniju pa nam je voditeljica ispričala kako joj je pošlo za rukom izgubiti na kilaži

Trend mršavljenja u HTV-ovoj legendarnoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska nastavila je mlada uzdanica državne televizije Jelena Pajić. Prvo je Sanja Doležal suvišnim kilogramima odlučila kazati zbogom, nedavno je i Karmela Vukov-Colić gledatelje iznenadila vitkijom figurom, baš kao i njihova mlada kolegica, 31-godišnja Zagrepčanka Jelena Pajić.

'Mršavljenje mi samo po sebi nije bilo cilj jer sam trebala riješiti neke zdravstvene probleme. Morala sam iz prehrane izbaciti šećer u svim njegovim oblicima i formama pa je gubitak kilograma došao uz to. Smršavjela sam oko osam kilograma. Ne čini se nešto previše, ali kad si zamislim toliko brašna ili šećera, kada to tako vizualiziram, onda to dobije na težini', smije se Jelena.

'Za moju staru kilažu krivci su bili slatkiši, skriveni i neskriveni šećeri koje sam očito unosila u prevelikoj količini. Zapravo, tek nakon što sam počela paziti da ne jedem i pijem ono što u sebi ima šećere, shvatila sam koliko hrane u sebi krije šećere i koliko sam ga na različite načine unosila u organizam. I dalje nekad znam zabrljati oko hrane, loše i nekvalitetno jesti. Ali na svu sreću većinom jedem kuhano, pokušavam pripremati raznoliko i trudim se ne jesti prekasno u danu. Stvarno je najukusnije ono pripremljeno doma, kod mame ili bake. Ako netko želi izgubiti na težini, mora paziti što i koliko jede. I točka! Čini mi se da nema druge. Više potrošiti nego što se unese kalorija, i to je to.'


Jelena je u nekoliko mjeseci uspjela smršavjeti osam kilograma

Jelena kaže kako se sada osjeća puno zadovoljnije što na njoj svakodnevno primjećuju članovi obitelji i prijatelji. 'Voljela bih naučiti pripremati još zdravih recepata i otkriti kombinacije hrane koje su ukusne, a zdrave. I svakako bih se voljela pozabaviti vježbanjem jer sam se u zadnjih nekoliko godina odmaknula od rekreacije pa bi me veselilo vratiti se nečemu što bi me istovremeno veselilo i držalo fit. Kako bi rekao jedan kolega: do sada smo radili na masi, a sada ćemo na definiciji. Nadam se da će se prepoznati u ovim riječima', zaključila je simpatična voditeljica.


S kolegom Davorom Meštrovićem budi gledatelje jutrima od sedam sati