TREĆA SREĆA

Jelena Kapa o Jošku Lokasu: Volim ga cijelog!

03.02.2016 u 15:32

Bionic
Reading

Iza televizijskog producenta Joška Lokasa dva su braka, a čini se kako bi uskoro mogao i treći put izgovoriti sudbonosno 'da'. Premda je suzdržan u izjavama, njegova se 19 godina mlađa djevojka, manekenka i hrvatska Miss turizma Jelena Katarina Kapa raspričala o njihovoj romansi, čime ju je sve Lokas osvojio, što voli kod njega te gdje se vidi za pet godina

Joško Lokas u listopadu prošle godine istaknuo je da je veza s njegovom novom djevojkom opuštena i zabavna, a po njoj je veza u vrlo kratko vrijeme postala ozbiljna. Za In Magazin Nove TV , na snimanju modnog editorijala gdje je bila odjevena samo u nakit, rekla je kako se njih dvoje, nakon osam mjeseci veze, već uvježbavaju za brak te kako se za pet godina vidi s mužem i dvoje djece.

Iako Joško većinu vremena zbog posla provodi u Beogradu dok ona studira u Zagrebu, tvrdi da je njihova ljubav jača od svega. Svjedoči tome narukvica sa slovom 'L' koju je dobila od Joška.

'Ovo je modernizirana verzija vere. Parovi koji su udaljeni cijene ovakve sitnice koje ih u trenucima zbližavaju', tvrdi Jelena.

Na pitanje čime ju je Joško osvojio, rekla je da to ne može reći.

'Mislim da je to bilo na prvu. Kažu da je ljubav onda kad ne znaš čime te osvojio zato što ga ja volim cijelog, volim sve to što je - on', izjavila je 22-godišnja Jelena.

Jošku je veza s Jelenom prva otkad se 2014. razveo od glumice Nataše Janjić. Prije nje bio je u braku s novinarkom Ivanom Silom, s kojom je dobio troje djece, kćer Nou te sinove Tomu i Jakova.

❤️??❤️ The Love ❤️??❤️ #obozavamKolikoTeVolim #love #j #perfect #sunday #home

Fotografiju objavljuje Jelena Katarina Kapa (@jkkapa)