KRALJEVSTVO ZA KROJAČA

J. Lo doživjela malu nezgodu i pokazala stražnjicu

25.01.2016 u 19:33

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Jennifer Lopez tijekom nastupa u Las Vegasu doživjela je malu nezgodu – pukle su joj srebrne hlače, pa je pokazala više stražnjice nego je to namjeravala kad se naklonila publici

Razni problemi s odjećom već su uobičajena stvar kad su u pitanju zvijezde koje nastupaju gotovo svaki dan. Ovaj put mala je nezgoda zadesila Jennifer Lopez tijekom nastupa u Las Vegasu.

Pjevačici su pukle srebrne hlače, pa je pri naklonu pokazala nešto više kože nego što je to namjeravala, a sve je ulovila kamera. Pucanje hlača dogodilo se tijekom pjesme 'All I Have' u odmaralištu i kockarnici Planet Hollywood.

Daleko od toga da je ovo prvi put da je slavna Jennifer Lopez pokazala malo više nego što je namjeravala. Pjevačica je 2011. tijekom gostovanja u njemačkoj emisiji 'Wetten Dass' bila bez grudnjaka, pa su gledatelji u jednom trenutku dobili prilično dobar pogled u njezin dekolte. Sljedeće godine Jennifer je slučajno pokazala bradavice publici u londonskoj O2 Areni, pa nema sumnje da će sitna nezgoda tijekom nastupa u Las Vegasu ubrzo biti zaboravljena.