U NJEZINU NAJBOLJU PRIJATELJICU

Suprug preminule Peaches Geldof opet zaljubljen

23.01.2016 u 18:54

Bionic
Reading

Dvije godine nakon smrti kćeri Boba Geldofa Peaches Geldof udovac Thomas Cohen (26) zaljubio se u njezinu najbolju prijateljicu Daisy Lowe (25), čiji je otac britanski roker Gavin Rossdale, bivši suprug Gwen Stefani

Nova ljubavna priča koja je proteklih tjedana zaintrigirala britanske medije jest ona između Thomasa Cohena i Daisy Lowe. Cohen je bio suprug Peaches Geldof, a ona je 2014. umrla od prevelike doze heroina. Tragična sudbina 25-godišnje buntovne kćeri Boba Geldofa, koja je naizgled živjela miran obiteljski život s dvoje male djece i suprugom na seoskom imanju u Kentu, šokirala je svijet.

Udovac Thomas Cohen nastavio je poput nekad svoje supruge iznenađivati britansku javnost otkrivši fotografijom na Instagramu kako između njega i najbolje prijateljice svoje preminule supruge Daisy Lowe ima puno više od prijateljstva.


Thomas i Daisy snimljeni ovih dana u Londonu

Daisy je izvanbračna kći Pearl Lowe i Gavina Rossdalea (bivši suprug Gwen Stefani) te je prije tek nekoliko godina doznala da joj je Rossdale otac. S Peaches Geldof spajalo ju je dugogodišnje prijateljstvo i slična obiteljska priča. Bile su jako bliske, stoga čudi to da je mladi Cohen pronašao utjehu upravo u Daisy. Njihove zajedničke fotografije ovog tjedna pojavile su se u britanskim medijima, a spontani poljupci Toma i Daisy na londonskim ulicama govore da nema zabune.


Thomas Cohen i Peaches Geldof, s kojom ima dva sina, trogodišnjeg Astalu i dvogodišnjeg Phaedru