ŠTO JE OSTALO OD LJUBAVI?

Penn progovorio o depresiji, Charlize osvanula naga u krevetu

09.01.2016 u 19:28

Bionic
Reading

Najpoznatiji buntovnik Hollywooda, nepredvidivi Sean Penn, nakon prekida s Theron vratio se starom stilu života koji podrazumijeva da ni jedna žena ne ostaje u njegovom zagrljaju dulje od mjesec dana, a u svojoj najnovijoj kolumni, koju piše za Variety, otkrio je i dugogodišnju borbu s depresijom te koji ga je film ove godine napokon rasplakao. Za to vrijeme njegova bivša zaručnica Charlize Theron slikala se naga za W Magazine

Od Seana Penna (55) nikad ne znaš što možeš očekivati, shvatila je to na kraju i Charlize Theron, shvatit će i još neke nakon nje. Nakon prekida zaruka u lipnju prošle godine, poznati glumac i redatelj odlučio je živjeti 'onako kako njemu paše', a mjesto ga ne drži, još manje žene. Nakon što je obnovio prijateljstvo s bivšom suprugom Madonnom koja je o njemu nedavno pisala hvalospjeve na društvenim mrežama i demantirala da ju je ikad udario, Penn je nastavio šarmirati ženski spol.


A unatoč reputaciji naglog momka kojem poleti ruka, to mu uistinu dobro ide. Nerijetko slobodne trenutke provodi u ženskom društvu, a posljednjoj dugonogoj ljepotici s kojom je napustio restoran na Beverly Hillsu zasad se ne zna ime. Kolege ga upozoravaju da malo poradi na imidžu jer najnoviji naslovi u američkim medijima našalili su se na njegov račun, nazvavši ga 'milijunašem koji izgleda poput beskućnika'. 

A da ne bude kako se samo Penn dobro provodi unatoč slomljenom srcu, Charlize Theron ovog tjedna osvanula je naga u najnovijem izdanju časopisa W Magazine. Uz velikog Petera Lindbergha kojem je pozirala, potrudila se da promocija njezinog novog filma 'The Huntsman Winter's War' ne bude nimalo suhoparna.


I dok je ona razotkrila malo svojih oblina, Sean je napokon progovorio i o vlastitim emocijama u javnosti. U najnovijoj kolumni za Variety ispričao je ponešto o svojoj borbi s depresijom i priznao da ga je nakon dugo vremena rasplakao film 'The end of the Tour' s Jasonom Segalom u glavnoj ulozi. Riječ je o filmskoj adaptaciji pet dana dugog intervjua novinara Davida Lipskyja s jednim od najvećih pisaca američke suvremene književnosti Davidom Fosterom Wallaceom, koji je u 46. godini počinio samoubojstvo nakon 20 godina borbe s depresijom.


Potišteni Sean snimljen u prosincu u Parizu prije susreta sa Segolene Royal