REMI IZ ELEMENTALA

'Zašto Severina ili Rozga ne bi dobile Porina?'

08.01.2016 u 07:02

Bionic
Reading

Prve dane 2016. Mirela Priselac Remi provodi u izolaciji jer će šest dana za potrebe HTV-ova showa biti odvojena od televizije, radija, interneta i mobitela. Prilikom ulaska u kuću pjevačica je za tportal.hr prokomentirala političku situaciju u zemlji, otkrila tko će prati suđe kad ne bude doma, ali i tko zaslužuje dobiti Porin na glazbenoj sceni

'Ovo vam je za mene svojevrsni godišnji odmor jer je siječanj ionako mjesec kad nema previše koncerata. Moja prva reakcija je bila hoću li uspjeti biti šest dana bez tehnologije, no ubrzo sam shvatila kako mi je ovo prava prilika da se pošteno odmorim, a i nešto zaradim', govori nam vesela Remi koja u samoborskoj kući vrijeme provodi sa šoubiz novinarom Samirom Millom i glumicom Dorom Lipovčan, a bolje društvo, kaže, poželjeti nije mogla.

'Sa Samirom se poznajem još otprije i sreća njegova da je tako. Doru sam tek sad upoznala i već vidim da će nam biti jako zanimljivo', ističe pjevačica kojoj će najviše nedostajati suprug Miro, roditelji i brat.

Novinar i dvije gracije

Novinar Samir Milla blažen je među ženama u izolaciji, a društvo mu prave glumica Dora Lipovčan i pjevačica Mirela Priselac Remi iz Elementala. Veselo društvo pršti od energije i zbijanja šala, a evo kako je izgledao njihov dolazak u Samobor :)

Posted by BezVeze on Wednesday, 6 January 2016

'Nije im bilo baš svejedno kad sam im rekla da idem u show. Ne znam je li to zato što će sad Miro morati prati sam suđe, ali zapravo su dobro reagirali jer su već naviknuli na to da me zbog nastupa nema i po nekoliko dana, pogotovo ljeti', kazala nam je Remi.

Zagrepčanka je poznata kao osoba bez dlake na jeziku pa smo je pitali da nam prokomentira trenutačnu političku situaciju u zemlji. 'Meni je to postalo već suludo, ali nakon što sam probila ljutnju, sad mi je sve to smiješno i apsurdno. Dogovori oko sastavljanja vlade su pokazali da se ne radi o ozbiljnim političarima nego o djeci u pješčaniku koja bi se najradije igrala igre Povuci - potegni. Definitivno ne zaslužujemo takav tretman kao nacija i sad zaista razumijem TBF i njihove pjesme u kojima se šale na račun politike. Letargičan smo narod pa političarima dopuštamo svašta!' oštro će Remi.


Remi nikad nije pomišljala na to da se bavi politikom

Na skorašnjem Porinu sa svojim Elementalom vjerojatno će se u nekim glazbenim nominacijama naći dvama velikim prošlogodišnjim hitovima 'Goli i bosi' i 'Sve je moje tuđe'. S obzirom na to da se gotovo svake godine vode polemike oko toga trebaju li i izvođači zabavne glazbe biti nominirani, a javnosti je još poznat slučaj iz 2011. kad je Jelena Rozga gotovo pustila suzu jer joj na dodjeli skoro nitko od kolega nije čestitao na osvojenom Porinu za 'Bižuteriju' u kategoriji hita godine, pitamo Remi bi li imala išta protiv kad bi Severina ili Rozga ove godine slavile na Porinu.

'Zašto ne bi dobile Porina? Ne bi mi to smetalo i uvijek ću čestitati i veseliti se uspjehu svojih kolegica. Severina i Rozga su dvije pjevačice koje iznimno i naporno rade. Vrlo su vrijedne i ne znam zbog čega bi nečiji tuđi Porin za razliku od njihovog više vrijedio', zaključila je pjevačica koju ćemo na malim ekranima u emisiji 'BezVeze' gledati već ovog ponedjeljka.


Remi je često znala kritizirati glazbeni opus bračnog para Huljić