JANICA KOSTELIĆ

Čestitke sa svih strana svijeta za 34. rođendan

05.01.2016 u 19:34

Bionic
Reading

Iako ove godine nije bila te sreće kao prošle da rođendan proslavi na njoj najdražem događaju - sljemenskoj Snježnoj kraljici s prijateljima i ljubiteljima skijanja, to nije spriječilo brojne obožavatelje naše najbolje skijašice da joj na njezinoj službenoj stranici čestitaju rođendan. Natjecati se prestala prije deset godina, no Janica je još uvijek u srcima mnogih što dokazuju stotine čestitki i lijepih želja sa svih strana svijeta

Na službenim stranicama hrvatskog skijaškog saveza svoj posljednji blog napisala je u travnju 2015., no na malo riječi od Janice Kostelić njezini obožavatelji već su naviknuli. Da obožavatelja i nakon deset godina što se oprostila do skijanja ima još jako puno, svjedoče brojne čestitke Janici na njezin 34. rođendan koji danas slavi.

'Sretan rođendan i sretna deseta obljetnica utrke života! ;) Nikada nećemo zaboraviti sreću i ponos koje si nam donijela te večeri. I ne samo te, ali ta je iznad svih!' samo je jedna od čestitki na službenoj stranici Janice Kostelić. Naime na današnji dan prije deset godina u slalomskoj utrci na Sljemenu u drugoj, legendarnoj vožnji, skijala je bez jednog štapa i rukavice postigla 3. mjesto.

U svom posljednjem intervjuu u studenom izjavila je kako je danas sretna, živi punim plućima, gleda u budućnost, a ne u prošlost i ono što najviše želi je postati mama.

Prošle godine na Sljemenu 33. rođendan proslavila je na jubilarnom 10. izdanju ženske utrke Snježne kraljice