TUŽNI DANI SLAVNOG GLUMCA

Težak karakter presudio braku Bogdana Diklića

26.12.2015 u 13:03

Bionic
Reading

Poznati glumac Bogdan Diklić, prema pisanju srpskog portala Pulsonline, proživljava teške trenutke jer ga je ostavila supruga koja mu je, pored kćeri, bila najveći oslonac u životu

Iako sam Diklić novinarima nije želio govoriti o svom privatnom životu, informaciju je potvrdio njemu blizak izvor rekavši da su se glumac i njegova supruga Dijana Marojević definitivno razišli još prije godinu dana.

Problemi su nastupili kada je Diklić, 'divna osoba malo težeg karaktera', uslijed iznenadne bolesti prije sedam godina postao beskompromisniji u svojim stavovima.

'Često se zatvarao u sebe, a bilo je perioda kada je bilo jako teško prići mu i doprijeti do njega. Postao je ćudljiv i teško razumljiv sebi, ali i drugima. Nije mu bilo lako, ali nije bilo lako ni ljudima oko njega, posebno najbližima', otkrio je izvor za Pulsonline.

Dijana Marojević, koja je također srpska glumica i profesorica na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, Diklića je navodno u nekoliko navrata napuštala i ranije, no uvijek bi mu se vraćala.