'PRAVI EKSPERIMENT'

Povratak Tine Katanić: Ulazi u show BezVeze

02.12.2015 u 10:19

Bionic
Reading

Iako je nedavno dobila primamljivu ponudu od produkcije Big Brothera, zagrebačka manekenka odlučila je kako ipak neće ući u kuću na beogradskom Košutnjaku, ali ćemo je ipak gledati na malim ekranima, i to u HTV-u showu BezVeze

S riječkim komičarom Mariom Battifiacom, poznatim po humorističnoj emisiji Bijele udovice, i glumcem Janom Kerekešom, Tina idući tjedan ulazi u luksuznu samoborsku kuriju Bučar u kojoj će punih šest dana živjeti bez televizije, radija, interneta i mobitela.

Samo za tportal manekenka je otkrila kako je odlučila pristati sudjelovati u popularnom showu. 'Od samog mi je početka taj show bio presimpatičan, pogotovo jer ga vodi Daniela Trbović koju smatram jednom jako inteligentnom voditeljicom koja može biti uzor i meni i svim drugim generacijama. Dosad uglavnom nisam bila bez medijskih informacija, osim kad sam bila na godišnjem odmoru. Mobitel je gotovo uvijek uz mene, pa me baš zanima kako ću se snaći. Bit će mi to jedan eksperiment', priznaje Tina.


Tina je 2014. s Markom Toljom pobijedila u HTV-ovu showu 'Zvijezde pjevaju'

'Inače volim biti informirana o svemu što se događa u zemlji i svijetu i baš me nedavno šokirala tragedija koja je zadesila Parižane. Nadam se da se nešto slično neće dogoditi dok budem u izolaciji', kaže manekenka koju smo pitali i što misli o svojim budućim cimerima.

'Čim sam čula koji će biti sudionici, odmah sam pristala i to mi je bila još jedna dodatna motivacija. Mario me čak jednom nasamario u svojoj emisiji, a Jana i njegovog tatu Ljubomira jako cijenim jer su uistinu odlični glumci.'

Već je, kaže, isplanirala kako će provoditi vrijeme u kući. 'Budući da jako volim kuhati, većinu vremena ću provoditi u kuhinji jer mi to predstavlja pravu antistres terapiju. U slobodno vrijeme inače volim jako osmišljavati nove recepte, a sada ću, nadam se, imati i dobrovoljce za degustiranje. Otići ću i u teretanu, a nadam se da ćemo jednu večer organizirati i mali karaoke party', smije se Tina kojoj će najviše nedostajati roditelji i prijatelji.

Emisija u kojoj će Tina sudjelovati bit će na HTV-u prikazana 14. prosinca u večernjem terminu.