STIGLA PRINOVA

Veselje Roberta Kurbaše zbog rođenja drugog sina

02.12.2015 u 14:23

Bionic
Reading

Supruga splitskog glumca Roberta Kurbaše 23. studenog u popodnevnim satima u splitskoj bolnici rodila je drugog sina koji je dobio ime Emanuel. Nakon slavlja s obitelji u Splitu, Robert je sretnu vijest proslavio i s kolegama proteklog vikenda u Zagrebu gdje je bio na premijeri predstave 'Davež' Stojana Matavulja

Robert Kurbaša sretnije blagdane nije mogao poželjeti. Kako doznajemo, njegova supruga Kristina prije tjedan dana, 23. studenog u KBC-u Split rodila je dječaka teškog 4.420 grama i dugog 54 centimetra. Iako su priželjkivali djevojčicu, sreća zbog drugog sina, kojem su dali ime Emanuel, u obitelji  je velika. Već imaju dvoipolgodišnjeg sina Marka Iliju, na čijem je porođaju Robert bio prisutan.

Druga beba u obitelji splitskog glumca došla je mjesec dana nakon Robertovog 38. rođendana. Kao i prvo dijete, Robert i Kristina odlučili su da i drugi sin bude rođen u njihovom rodnom gradu kamo su doputovali već početkom listopada. Nakon slavlja s obitelji u Splitu, glumac je proteklog vikenda boravio u Zagrebu i Velikoj Gorici gdje je na premijeri predstave 'Davež' pružio podršku svom kolegi Stojanu Matavulju koji se okušao i kao kazališni redatelj.

Vijest o rođenju drugog sina splitski glumac nije htio komentirati, no prije mjesec dana izjavio je za tportal kako će narednih mjeseci biti više posvećen obitelji nego poslu i novim kazališnim i filmskim ulogama.

'Ne snimam ništa novo i u svemu sam posvećen familiji koja je na prvom mjestu. Pripremamo Marka Iliju na dolazak bebe. Bit će veselo, no kako su mu tek dvije i pol, ne vjerujem da će biti ljubomore. U svakom slučaju, svi se veselimo i jedva čekamo novog člana familije', rekao je tada Kurbaša.