KORANA GVOZDIĆ

Šampanjac, ljubav i osmijeh za poseban 33. rođendan

29.11.2015 u 11:52

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica i manekenka sinoć je u jednom poznatom zagrebačkom restoranu u centru grada uz dečka Ivana Šarića i prijatelje proslavila rođendan, a dobrog raspoloženja nije nedostajalo

'U dobru i zlu, on je tu... A što će donijeti sutra, ne znaš... Idemo dan za danom', rekla je jednom prilikom Korana Gvozdić o svojoj ljubavi sa zadarskim voditeljem i stand-up komičarom Ivanom Šarićem. Upravo njega lijepa mankenka, bivša voditeljica i diplomirana ekonimistica nije ispuštala iz zagrljaja na proslavi svog 33. rođendana sinoć u jednom zagrebačkom restoranu.

Uz šampanjac i japanske delicije Korana je s velikim osmijehom na licu uz najbolje prijatelje i svoju srodnu dušu slavila do kasno u noć. Čestitara nije bilo malo jer za svoje prijatelje Korana je dobra duša koja uvijek ima vremena poslušati i utješiti.

'Ljudi mi se prilično često povjeravaju, čak i oni nepoznati. Svi kažu da djelujem kao osoba koja zna slušati. Stvarno mislim da jesam taj tip, privržena sam prijateljima i koliko dajem, isto toliko želim zauzvrat. Sa mnom svi znaju na čemu su... kod mene je sve prilično transparentno, a moja razmišljanja su dovoljno glasna kad trebaju biti', smatra Korana.

Happy Birthday Korana! ?? ????????????????

A photo posted by Zoran Spasic (@zoranspasic) on

It's party time!! ????❤️ #halloween #batman #poisonivy #love #nasdva #gothamcity #zagreb #redhair #nightlife

A photo posted by Korana Gvozdic (@korana_g) on