PREDAH UZ 'BLUZERE'

Sretni dani za Borka Perića i njegovu suprugu Doru

29.11.2015 u 11:19

  • +7

U Kerempuhu održana premijera noćne predstave Bluzeri narodnjaci

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Višnjić/Pixsell

Bionic
Reading

Glumac koji se može pohvaliti uspješnom godinom zahvaljujući pobjedi u HTV-ovu showu 'Maestro' i Nagradi hrvatskog glumišta za najbolju glavnu mušku ulogu u predstavi 'Jazavac' Olivera Frljića, jučer je u društvu supruge dramatičarke Dore Delbianco kolegama pružio podršku na premijeri predstave 'Bluzeri narodnjaci' zagrebačkog kazališta Kerempuh

Zagrebačkog glumca porijeklom iz Pule 34-godišnjeg Borka Perića rijetko se u javnosti može vidjeti u društvu supruge Dore Delbianco, no premijera Kerempuhove predstave 'Bluzeri narodnjaci' bila je iznimka za umjetnički bračni par koji je zajedno već 12 godina. Borko i 35-godišnja dramatičarka odlično raspoloženi pogledali su glazbeno-kazališni show svojih kolega.

Nakon nekoliko napornih mjeseci koji su rezultirali nagradama i priznanjima, glumac kazališta Kerempuh uzeo je mali predah u kojem su supruga i kći Irma na prvom mjestu. Nakon pobjede u HTV-ovu glazbenom showu Maestro i Nagrade hrvatskog glumišta za najboljeg glumca, Borko razloga za sreću itekako ima.

Za razliku do svojih roditelja kojima je kazalište posao, ljubav i strast, 10-godišnja  Irma Perić više voli glazbu i sport pa zasad trenira jahanje i svira violončelo.

'Vrlo je zaigrana i ima bolji društveni život od mene', rekao je tata Borko o svojoj jedinici.

(B)luzeri narodnjaci zapalili #Kerempuh!

Posted by Kazalište Kerempuh on Saturday, November 28, 2015