ZGODNA ŽENA

Tajni recept za ljepotu Bojane Gregorić Vejzović

30.11.2015 u 09:18

Bionic
Reading

Bojana Gregorić Vejzović, koju trenutno gledamo u RTL-ovoj seriji 'Horvatovi', još je jednom svojim outfitom zaslužila pohvale. Kako godine prolaze, ona na crvenom tepihu izgleda sve bolje. Nedavno se pojavila u elegantnoj i seksi haljini s korzetom u kojoj je još jednom pokazala svoj savršen stas te da joj četrdesete itekako dobro pristaju

Zagrebačka glumica odijeva se sve smjelije i odvažnije, s puno samopouzdanja i unutarnjeg zadovoljstva. Za svoj posljednji izlazak na nedavnu dodjelu Nagrada hrvatskog glumišta zablistala je u kreaciji Juraja Zigmana.

'S Jurajem sam surađivala na jednom fotosnimanju. Njegova životna energija i mašta su predivne. Veseo i zaigran, on slavi život i to se vidi u njegovim kreacijama. Voli žensko tijelo, boje i zato je sjajan kazališni kostimograf te odličan kreator', kaže Bojana.

U šali će reći da joj za spremanje za noćni izlazak treba sve više vremena. 'Prošla su ta vremena kada sam mogla samo oprati kosu i izletjeti iz stana. Najiskrenije, bez mojih frizera u Ruži kosa mi izgleda kao... ne želite znati! Privatno hodam gradom vrlo jednostavno i pomalo neugledno. (smijeh) Ali tješim se time da je odlika dobre glumice to da može i treba znati izgledati prosječno, ponekad i strašno, a ponekad i sjajno. To nam je dio posla. Za svečanosti šminkaju me sjajni šminkeri, friziraju me najbolji frizeri i obuku me talentirani kreatori. Lako je tada!', pojasnila nam je Bojana.

Otkrila nam je i jednu od tajni svog uvijek besprijekornog izgleda, a to su masaže. 'One su oblik relaksacije u kojem se prepuštam zaboravu svih obaveza i problema. Ovoga ljeta borila sam se s rozaceom (kožna bolest) i kako znam da se mnoge žene mojih godina muče s tim, moj savjet je obavezno otići kod gastroenterologa te izbjegavati kortikosteroidne kreme koje vrlo često daju dermatolozi u prvoj fazi liječenja. Mene je spasila Avenova krema Cicalfate i ulje za lice Pso-ex. Neke stvari sam morala otpisati iz jelovnika, od začina koje obožavam do kave i crnog čaja, o kojem sam bila ovisna, te je jedno vrijeme kuhana hrana bila moj dosadnjikavi jelovnik, ali pomoglo je. Svakodnevni rituali svedeni su, obzirom na broj obaveza, doslovno na nekoliko minuta, ali dobra krema najjednostavniji je put prema zdravoj koži', ispričala je.

Četrdesete koje sjajno nosi donijele su joj staloženost i svijest o radosti koju treba pronaći u svakoj sekundi života koji brzo prolazi. 'Naš život se ljubavlju i snovima zaokružuje, kako kaže Shakespeare', rekla je kroz smijeh Bojana.