NOĆ LJUBAVI U LISINSKOM

Nina Badrić: Meni je Bog puno dao!

26.11.2015 u 13:58

Bionic
Reading

U impresivnoj 20-godišnjoj karijeri Nine Badrić nanizalo se dojmljivih nastupa i koncerata, a jedan od onih koje će dugo pamtiti sigurno je i sinoćnji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Tri godine od posljednjeg koncerta u Zagrebu Nina je svojim baršunastim vokalom, odličnom glazbenom pratnjom te u kreaciji eNVy rooma priuštila publici glazbeni spektakl s daškom holivudskog glamura

U crnoj dugoj haljini, kreaciji popularnog modnog dvojca eNVy room, glazbena diva svojim je impresivnim stylingom donijela dašak zlatnog doba Hollywooda te neodoljivo podsjetila na čudesnu Marilyn Monroe. Širila je ljubav i slala poljupce svojim oduševljenim obožavateljima, a oni su svaku njezinu pjesmu nagradili dugim aplauzom.

'Nina je izrazito ženstvena i ima lijepe oblinepa za nju nije teško napraviti nijednu kreaciju, pogotovo uske haljine koje ističu njezino skladno tijelo. Ovog puta smo je zamislili kao sirenu. Uz crnu haljinu s prozirnim ramenima dodali smo stolu, detalj koji odgovara svjetlima pozornice', ispričao nam je Vjeko Franetović. On i Nikica Ivančević surađuju s Ninom već godinu dana i tu suradnju opisuju kao izuzetno ugodnu i uspješnu.

U dvosatnom koncertnom nastupu Nina je izvela hitove poput 'Takvi kao ti', 'Čarobno jutro', 'Da se opet tebi vratim', 'Moje oči pune ljubavi', 'Dodiri od stakla' te one novijeg datuma, poput hita 'Više smo od prijatelja' i aktualnog singla 'Cipele', koji ju je inspirirao da se iz prirodne brinete pretvori u fatalnu plavušu.

U publici su sjedili njezine brojne kolege, prijatelji i majka Mila, kojoj je Nina posvetila današnji post na Instagramu. 'Mama ipak zna najbolje. Hvala vama, sve predivne duše koje sa mnom dijelite moje verse i note. Meni je Bog puno dao. Dovoljno za sreću', napisala je pjevačica, a u KD-u Lisinski očekuje je koncert i 30. studenog, potom i onaj u novogodišnjoj noći.