ZNA ŠTO SE NOSI

Maja Šuput samu sebe okrunila kao kraljicu stila

28.11.2015 u 07:51

Bionic
Reading

Kada se za nekoga kaže da je stylish, misli se na onoga koji je dobro odjeven. Koliko se današnjih zvijezda može tako nazvati i koliko njih su zapravo modne ikone? Maja Šuput, koju gledatelji posljednjih tjedana prate kao vještu imitatoricu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', smatra da je ona jedna od kraljica stila

'Sjećam se da su me neki čudno gledali prije dva mjeseca. Danas je ispalo da svaka zemlja ima svoju kraljicu stila. Sva sreća da je premijera bila u Hrvatskoj', pohvalila se Maja pored fotografije, uz koju je stavila stylinge Jennifer Lopez i Jelene Karleuše.

Kad se u rujnu na proslavi 15 godina djelovanja Nove TV pojavila od glave do pete u upečatljivom kombinezonu brenda Dsquared2, uočljivim cipelama i s razbarušenom kosom - izazvala je šok. Kroz prozirnu tkaninu fanovi su mogli primijetiti gaćice i grudnjak pa su je prozvali 'modnom katastrofom'. Dva mjeseca kasnije u gotovo identičnom trikou istog dizajnera, s dodatkom kristala Swarovski, Jennifer Lopez se pojavila na dodjeli American Music Awards. Nedavno se u istom trikou, doduše jeftinijoj verziji od Majine, pojavila i srpska pjevačica Jelena Karleuša.