INCIDENT U BEOGRADU

Boško Balaban dobio po nosu uoči Severinine svadbe

24.11.2015 u 16:09

Bionic
Reading

Zabava u beogradskom klubu 100 samo dan prije Severininog vjenčanja završila je kobno za bivšeg nogometaša Boška Balabana, jer je iz još uvijek neutvrđenih razloga u klubu dobio po nosu. Na vjenčanje je unatoč svemu ipak došao, no posljedice su bile vidljive na njegovom licu, a spomenuti incident navodno nije dobro 'sjeo' njegovoj supruzi Ivi, pa se par tijekom vjenčanja držao na pristojnoj udaljenosti, doznajemo iz beogradskih izvora

Severinina beogradska svadba neće baš svima ostati u lijepom sjećanju, ponajmanje bivšem nogometašu Bošku Balabanu koji je dan prije vjenčanja završio u bolnici u Beogradu. Kako doznajemo iz krugova bliskih bračnom paru Balaban, Iva i Boško u subotu su se u Beogradu zabavljali s prijateljima u klubu 100, no zabava je krenula u krivom smjeru pa je završila fizičkim obračunom.

Balaban je pritom 'dobio po nosu', a da ozljede nisu bile bezazlene, govori i informacija da je tog dana zadržan u bolnici. Na vjenčanje je ipak došao, no fotografiranje je spretno izbjegavao, a ponajviše ono sa suprugom. Jedna je Boškova fotografija sa svadbe ipak izašla u javnost, a na njoj se jasno vide posljedice događaja u klubu 100. Iva se pak na svadbi, umjesto sa suprugom, fotografirala s prijateljicama.

Zaposlenici kluba 100 u Beogradu nisu željeli potvrditi ni demantirati sporni okršaj, a na naše pozive i poruke ni Boško Balaban nije odgovarao.

To je to ......

A photo posted by Goran S. Karic (@karicgoran) on

... Jer je noć, totalni je mrak... ❤️??????

A photo posted by Iva Balaban (@ivabalaban) on

Odijelo ne cini covjeka... Jednostavno je to..only❤️ @davorgrgin #SlaviliLjubavPrijatelja

A photo posted by Iva Balaban (@ivabalaban) on