SAVJETI BORNE RAJIĆ

Otkrijte kakav je make-up danas u trendu

27.11.2015 u 09:56

Bionic
Reading

Slavna britanska manekenka Jerry Hall svoj make-up nikad nije prepuštala vizažistima, šminkala se sama i godinama izgledala isto. Da bi izbjegli kolotečinu u vašem stilu šminkanja Borna Rajić uz stručnog vizažista pokazala je kako uz male trikove i prave proizvode može postići najbolji efekt

Prirodan izgled i blistav ten - kako postići takav izgled i s kakvim načinom šminkanja  tema je novog videa naše kolumnistice Borne Rajić. Prvi korak je nahraniti kožu i podlogu nanijeti kistom te umati na umu da više u šminkanju nije uvijek bolje! Posebno kad je dnveni make-up u pitanju.

'Ne treba komplicirati s puno proizvoda. Važno je nanijeti podlogu, obavezno korektor, kremasto sjenilo, maskaru  i ruž. Za dnevni make up ne treba stavljati puno bronzera i kontura', savjetuje vizažist. Kako to izgleda u praksi pogledajte u novom Borninom videu.

Sljedeću videosnimku Borninih beauty i lifestyle savjeta tportal će ekskluzivno objaviti 4. prosinca. Ako imate pitanja za Bornu Rajić, slobodno joj pišite na njezinu e-mail adresu: bornarajic3@gmail.com. Više o Borni potražite i na instagram.com/bornarajic i na njezinom YouTube kanalu.