ŠTO KRAĆE, TO BOLJE

Kad monegaška princeza Charlene krene stopama Mije Farrow

18.11.2015 u 16:28

Bionic
Reading

Supruga Alberta od Monaca, 37-godišnja princeza Charlene ovog tjedna sve je iznenadila svojom dosad najkraćom dječakom frizurom, a njome neodoljivo podsjeća na američku glumicu Miju Farrow s kraja šezdesetih

Da žena može biti ženstvena i bez duge kose, s dječačkom frizurom, pokazala je lijepa monegaška princeza Charlene ovog tjedna, kad se pojavila na humanitarnom događanju u Crvenom križu u Monaku. I dok su ostale dame s europskih dvorova sklone tradicionalnijoj modnoj estetici, Charlene se usudi biti drugačija od drugih.

Modni znalci često hvale odmjerenu Kate Middleton, koja istu frizuru i stil ima zadnjih 20 godina, pa i španjolske, danske i švedske princeze, a elegantna Charlene uz svu tu četu europskih ljepotica plave krvi nezasluženo je ostala u pozadini. 

S novom frizurom monegaška princeza neodoljivo podsjeća na jedinstvenu holivudsku divu s kraja šezdesetih Miju Farrow i francusku glumicu Jean Seberg u klasiku 'Do posljednjeg daha'.

Za razliku od ostalih žena s monegaškog dvora, Charlene je na svom vjenčanju izgledala kao jako tužna mladenka. Da joj bračni život s princem Albertom nije sretan ni nakon rođenja blizanaca Jacquesa i Gabrielle, koji će u prosincu napuniti godinu dana, svjedoči o tome i tužan izraz lica princeze koji nije mogla skriti ni na posljednjem službenom pojavljivanju u javnosti.


Princeza Charlene s kćerkom Gabrielle krajem kolovoza