'OTKRIO' VAL KILMER

'Top Gun 2' režirat će Francis Coppola, a glumit će Gene Hackman

17.11.2015 u 20:02

Bionic
Reading

Glumac Val Kilmer objavio je na Facebooku da je prihvatio ponudu za snimanje filma 'Top Gun 2' i pokušavajući izraziti svoje oduševljenje nespretno upotrijebio nekoliko imena koja su uzrokovala pravu pomutnju

Jedno od velikih imena koja je Kilmer spomenuo je i redatelj Francis Ford Coppola, no sudeći po pomutnji koju je izazvala njegova nespretno sročena objava, prije bismo ga mogli gledati pod redateljskom palicom Coppoline kćeri Sofije u drugom nastavku filma 'Izgubljeni u prijevodu'.

Kilmer je svoje brojne obožavatelje zbunio statusom na osnovi kojeg se moglo zaključiti da će u novom nastavku svjetskog hita iz 1986. uz njega i Toma Cruisea glumiti umirovljeni Gene Hackman, kao i da će film režirati spomenuti redatelj kultnog 'Kuma', a producirati Jerry Bruckheimer.

'Upravo sam dobio ponudu za 'Top Gun 2', a ne dobiješ često priliku reći 'da' bez čitanja scenarija... Glumi Gene Hackman... Da! Redatelj je Francis Coppola... Da! Jerry Bruckheimer i Tom Cruise!!! Da. Svima će nam nedostajati Tony Scott, jedan od najljubaznije gospode koju sam imao prilike upoznati u svijetu filma, no 'ajmo opet pokrenuti neke borbene zrakoplove', napisao je Kilmer.

Čudno sročen tekst, u kojem u isti kontekst stavlja stvarne aktere filma 'Top Gun' iz 1986. i velika imena koja s originalnom verzijom filma nisu imala veze, mnoge je doveo u zabludu pa je Kilmer bio prisiljen objasniti što je točno mislio.

'Francis Coppola i Gene Hackman su samo primjeri kad glumac mora reći 'da'. Oni nisu uključeni. Dakle ispričavam se za nesporazum', objasnio je Kilmer.

Izvorni film u kojem su glumili Tom Cruise i Val Kilmer postigao je velik uspjeh u SAD-u i lansirao Cruisea na holivudsku A-listu glumaca.