ZALJUBLJENI MR. BEAN

Brzi razvod Rowana Atkinsona zbog upola mlađe glumice

10.11.2015 u 17:33

Bionic
Reading

Nakon što ju je prije 18 mjeseci slavni 'Mr. Bean' ostavio zbog upola mlađe glumice Louise Ford, njegova supruga Sunetra podnijela je zahtjev za razvod braka. U privremenom rješenju o razvodu stoji kako je 'nerazumno ponašanje' glavni uzrok bračnog kraha

Britanska zvijezda, 60-godišnji komičar Rowan Atkinson trenutačno uz 32-godišnju glumicu Louise Ford proživljava svoju drugu mladost i ne obazire se previše na napise u britanskim medijima koji se dotiču njegova razvoda. Naime, zbog mlade glumice ostavio je ostavio suprugu Sunetru s kojom je u braku dugom 24 godine dobio dvoje djece, kćer Lily (20) i sina Benjamina (22).

U privremenom rješenju za razvod koje je danas stupilo na snagu kao glavni uzrok razvoda spominje se  'nerazumno ponašanje'. Atkinson i Sunetra vjenčali su se 1990., a upoznali na filmskom setu na kojem je ona bila vizažistica. Bračni sklad poremetila je 32-godišnja mlada britanska glumica Louise Ford zbog koje je Atkinson odlučio žrtvovati svoj brak. Konačno rješenje o razvodu moglo bi biti doneseno tek za nekoliko mjeseci jer bivši supružnici na sudu sada trebaju podijeliti bogatstvo od 70 milijuna funti.


Glumac i njegova nova ljubav, 32-godišnja Louise Ford