U PUNOM SJAJU

'Zlatne' ljepotice znaju kako biti u centru pažnje

29.10.2015 u 11:06

Bionic
Reading

Zlato je uvijek na cijeni, no ove jeseni na modnom tronu sja jače nego inače. Zlatni pečat na crvenom tepihu protekla dva tjedna ostavile su francuska filmska miljenica Lea Seydoux, modno nepogrešiva holivudska perjanica Charlize Theron, pa i ekstravagantna Rita Ora. S njima itekako drže korak, barem kad su zlatne kreacije u pitanju, Severina i Maja Šuput

Zlato je definitivno ono što sja ove jeseni u svijetu mode. Zlatne haljine posljednjih tjedana nižu se na crvenom tepihu, a najnovija koja je privukla najviše pažnju odvažnim odabirom bila je trenutačno najpopularnija francuska filmska ljepotica Lea Seydoux.

U zlatnoj Pradi pojavila se na svečanoj londonskoj premijeri novog filma Jamesa Bonda 'Spectre', zasjenila svoje kolegice i pobrala sve pohvale za svoj nastup. Zanosna Lea zna kako privući poglede i fotografe, a ništa manje iskusna na tom polju nije ni njezina američka kolegica Charlize Theron.


Na glamuroznoj zabavi Capitol Grand prije dva dana u Hong Kongu Charlize je mnoge ostavila bez riječi u metalik zlatnoj haljini i još jednom pokazala kako joj 40-e sjajno pristaju. Seksipilna Rita Ora pridružila se klubu pa je prije deset dana u Londonu pokazala kako je zlatni glamur uvijek dobitna kombinacija.

Zna to vrlo dobro i naša Severina koja je isprobala posljednjih godina baš sve načine kako pridobiti pažnju javnosti, a ni u modnom svijetu ne pada na ispitu kad je zlato u pitanju. Maja Šuput voli sve što je trenutačno u modi i ne boji se to odjenuti, pa ni pozlatiti.

Choose to shine. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

Mnogo je suzdržanija jedna do najpoznatijih hrvatskih manekenki sa svjetskom karijerom Helena Šopar koja zna kako biti zlatna cura i u tome ne pretjerati. Isto vrijedi i za glumicu Jessicu Chastain.

????????????????back in #london

A photo posted by Helena Sopar (@helenasopar) on

Not nearly as cool as these 2 @_juliannemoore @annehathaway #MetBall #superwomen #goals

A photo posted by Jessica Chastain (@chastainiac) on