DVIJE GODINE ZAJEDNO

Danijela Dvornik ljubi 15 godina mlađeg odvjetnika!

Bionic
Reading

Nakon što je u kolovozu Danijela Dvornik na svom profilu na Facebooku natuknula o novom muškarcu u svom životu i ljubavi koja je odigrala jednu od presudnih uloga u njezinom tjelesnom i duhovnom preporodu, tportal doznaje kako je riječ o zagrebačkom odvjetniku u tridesetim godinama, kojeg Danijela uspješno taji od javnosti već dvije godine

Ljubav ponekad može promijeniti sve, a u slučaju Danijele Dvornik (46) to je itekako uspjela. Nakon mnogih životnih udaraca Danijela je konačno pronašla svoj mir, a čini se i novu ljubav. Da postoji netko u njezinom životu, natuknula je još početkom godine, a onda i u kolovozu na svom facebook-profilu.

Kako doznajemo riječ je o mladom zagrebačkom odvjetniku dalmatinskih korijena na početku tridesetih. U vezi su dvije godine, no unatoč sreći koju je pronašla, Danijela nije htjela otkriti tko je njezin novi životni suputnik.

'Moj privatni život je ipak privatni i moja intima, tako da tu staje svaki moj komentar', poručila je 46-godišnja udovica Dina Dvornika. Ovo ljeto proveli su zajedno pa je i 25-godišnja Ella prilikom posjeta Hrvatskoj imala priliku bolje upoznati odabranika svoje majke. U jednoj od svojih kolumni uvijek iskrena Danijela napisala je između redaka kako je riječ o mnogo mlađem muškarcu.

Im in love with Sljeme #hicking #forestpark

A photo posted by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Mladi odvjetnik Danijeli je vratio vjeru u ljubav, a ona je pak dijelom zaslužna i za njen veliki životni preokret. Posljednjih mjeseci  pokrenula je blog na Facebooku o problemima s kojima se žene susreću nakon četrdeset. I dok o zdravu načinu života svakodnevno ima što za reći, o novoj ljubavi se otvorila tek u nekoliko rečenica u ožujku za Hera Znanje.

'Postoji netko u mom životu tko je došao u pravi trenutak, dokazao mi da još postoji pokoji primjerak muškarca koji ima hrabrosti, duha i ludosti da mi zarobi srce. I, da, ima prosječnu hrvatsku plaću, za sada. Novac mi nije nikada bio glavno mjerilo, puno važnije mi je da voli život i da se dobro nadopunjujemo. Ja sam old fashion girl u novom obliku, kad nekoga volim, onda radim sve da udovoljim bez očekivanja i kalkuliranja. I to mi se uvijek na najljepši način vrati. Ljubav je davanje i primanje, obostrano. Uživam u svakom trenutku.

Ja jednostavno obožavam svoje godine, valjda se to vidi na meni. Srednje godine najbolje su godine svake žene, sve je posloženo već, znaš točno što hoćeš, što nećeš, znaš sebi ugoditi, svjestan si sebe, svoje osobnosti i svoje seksualnosti. Kad sve to znaš, divno se ujutro probuditi i započeti novi dan. Dino je bio moja velika ljubav, bez obzira na sve i kao takav uvijek će ostati u mom srcu', rekla je Danijela.

Kolaž starih fotki iz kasnih 80-ih, ova zadnja je negdje 1995., mnogi me pamte od ere "Dvornikovih", a prije nije bilo interneta, fejsa i ostalih tehnoloških čudesa pa je i fotki bilo manje.

Posted by Danijela Dvornik on Saturday, August 29, 2015

2 part .... Let's goooooo #cardiotraining #fitness#womenover40 #running #nopainogain

A photo posted by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Black woman #blackandwhite #womenover40 #fitnessmotivation

A photo posted by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on


Sjedim na terasi svoje MALE kuće koja je u stvari ogromna. Ogromna jer je puna ljubavi. Svaka stvar u toj kući je...

Posted by Danijela Dvornik on Friday, July 24, 2015