IVA MIHALIĆ

'Nakon dvadeset godina odvažila sam se na promjenu'

21.10.2015 u 14:49

Bionic
Reading

U galeriji Kranjčar na izložbi fotografija i maski povodom proslave 10 godina rada frizerskog studija ETRA Petre Granić Glowatzky, bile su zagrebačke glumice Judita Franković i Iva Mihalić koje su tom prilikom pokazale nove frizure. Kad je kosa u pitanju, našalila se Iva, trebalo je punih 20 godina da je odreže

Veliku proslavu povodom deset godina rada frizerskog studija ETRA vlasnice i kreativne direktorice Petre Granić Glowatzky, podržale su brojne osobe iz javnog života poput Judite Franković, Lane Barić, Ive Mihalić, Mare Milin, Damira Markovine, Livija Badurine, Ivana Glowatzkog, Luke Bulića, Edine Plićanić...

Tom prigodom Judita i Iva pokazale su nove frizure, no za razliku od Judite koja je sklona promjenama stylinga, 30-godišnja Iva Mihalić frizuru, kaže, nije mijenjala skoro cijeli svoj život.

'Iza moje odluke nije nikakva želja za velikom životnom promjenom, jednostavno mi je došlo. A Petra je napravila odličan posao. Priuštila mi je i da se prerušim u Amy Winehouse, što nikad neću zaboraviti', kaže glumica.

Osim frizure, Iva se veseli još jednoj promjeni, onoj na kazališnim daskama. Prvi put je uz nekoliko svojih kolega dobila priliku raditi s jedinstvenim talijanskim redateljem Pippom Delbonom koji u zagrebačkom HNK priprema predstavu 'Evanđelje'. 

'Delbono ima svoj način rada koji je za mene novost, puno improvizacije dok ne dođe do konačnog cilja. Zanimljivo je sudjelovati u njegovu načinu stvaranja', smatra Iva. O svojoj vezi s ravnateljem baleta zagrebačkog HNK Leonardom Jakovinom, Iva je puno skromnija na riječima. Cijeni li balet puno više otkad je s Leonardom?

'Balet sam voljela oduvijek, a ovako ga možda volim još i više', zaključila je Iva.


Iva u društvu dečka Leonarda Jakovine i kolege Nikše Kušelja