KAKVA TRANSFORMACIJA

Naše glumice pretvorile se u Amy Winehouse i Krystle Carrington!

15.10.2015 u 19:37

Bionic
Reading

Glumice Judita Franković i Iva Mihalić, zahvaljujući dobroj šminki i frizuri, preobrazile su se u Krystle Carrington iz popularne serije 'Dinastije' i pjevačicu Amy Winehouse

Da šminka i frizura mogu učiniti čuda i doslovno transformirati osobu dokazale su Judita Franković i Iva Mihalić. Prepustile su se u ruke zagrebačkog studija Etra koji je inspiriran frizurama slavnih ličnosti, pretvorio glumice u neke od njihovih idola. Glumica Linda Evans i pjevačica Amy Winehouse bile su prepoznatljive upravo po svojim frizurama, a naše glumice su, uz njihov prepoznatljivi styling, izgledale identično kao Krystle Carrington iz 'Dinastije' i pokojna britanska pjevačica.

'Divno je koliko ti ponekad izvanjske stvari kao što su frizura, odjeća ili šminka mogu reflektirati unutrašnje stanje lika. Ovakva snimanja za mene su glumačka istraživanja i skiciranja likova i zato sam uživala. Inače, pozabavili smo se na tom snimanju još nekim plavušama', rekla nam je Judita Franković. Glumica nije pratila 'Dinastiju'.

'Ja sam više generacija 'Sante Barbare', ali bacila sam usput oko na 'Dinastiju' kako je ponovo krenula na telki i ima super modnih kombinacija', kaže Judita.

Kako Judita Franković i Iva Mihalić, uz kolegicu Lanu Barić, izgledaju s frizurama mnogih drugih slavnih ličnosti, moći će se vidjeti na izložbi fotografija 'Inspiracija' u galeriji Kranjčar 20. listopada. Tada će frizerski salon Etra proslaviti deset godina rada, a gosti će uz poklon-maske studija Etra na jednu večer postati friz-ikone (Amy Winehouse, Marilyn, Elvis, Lennon, Bowie u Ziggy fazi, Debbie Harry, Annie Lennox, Grace Jones, Liza Minnelli...).